Jari Mäensivu

Sunny Beach / Bulgaria

3 viestiä aiheessa

Paikallisella kentällä spottailuun pitäisi uhrata päivä lomasta  :) perheen vastustelusta huolimatta  :( mutta onko tietoa saako siellä kuvata ilman paikallisten viranomaisten pelkoa ja jos voi niin onko kenelläkään hyviä paikkoja tiedossa ?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Siellä kentällä on hyvä kattoterassi josta kuvata, mutta se on international-puolella; lähtöaula on kentän tasolla, ja lasit ovat isot, joten sieltäkin on hyvä kuvata. Kenttä on keskellä peltoa, vain yhdellä sivulla menee tie, niin liikkuminen on hankalaa. Muutenkaan en ehkä lähtisi seikkailemaan kentällä, ympäristökin on vähän karua, voi olla turvatontakin, kameran kanssa heiluva pistää takuuvarmasti silmään. Mitään varmaa luvallisuudesta en tiedä, mutta en lähtisi ärsyttämään poliiseja, ne näyttävät enemmänkin sotilaita. Enkä ihan usko että siellä olisi tottu aidan takana notkuvaan jengiin. Minun kommenttini lyhyesti: unohda koko juttu, maa elää vielä neukkuhengessä.

 

Muuten kannattaa käydä katsomassa Nessebar, vaikka siellä on turistikojua metrin välein vanha kaupunki on kaunis. Maahan on todella halpa elää, niin nauttikaa siitä. Koska matkaan?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hyvä tietää  :(

 

Kyllä se tuonne kesäkuun puoleen väliin menee... Joskus vaan on lähdettävä pois  :'(  vaikkakin Suomen kesä on niin ihana ja lyhyt.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään