Guest arttula

Käännösohjelmakin haussa

5 viestiä aiheessa

Terve

 

Joskus aiemminkin kyselin tätä, mutta silloin ei tainnut olla saatavilla hyvää ohjelmaa. Olisikohan nyt jo tullut tai jollekin muistunut mieleen. Pitäisi nimittäin kääntää n. 80 sivuinen kirjanen ruotsista suomeen (juu, luvat on kunnossa). Tuo kirjanen sisältää kuvia ja tekstiä. Toiveenani olisi, jos sen saisi skannattua sivu sivulta, ja sen jälkeen ajettua OCR-ohjelman läpi, ja lopuksi vielä "raakakäännettyä" suomeksi. Maksaakin tuo systeemi saisi - ainakin jonkin verran.

 

Tokihan tuo onnistuisi ihan manuaalisestikin sanakirjan kanssa, mutta laiska kun olen... :P

 

Arttu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Taitaa olla ongelmallinen toive tuo Ruotsista-Suomen kieleen. Varmaan parhaimman tuloksen saisit kun antaisit jollekin kääntäjälle kirjan käteen ja maksat sen huiman summan lopuksi.

 

Ei taida edes löytyä kääntöohjelmaa mikä ymmärtäisi Ruotsia sekä Suomea. Joskus katselin itsekin ja ei löydy oikeastaan kuin yksi ohjelma mikä osaa kääntää Ruotsia, mutta ei tietenkään Suomea. Ohjelmien avulla onnistuisit vain seuraavasti: etsit ohjelman joka kääntää Ruotsista Englanniksi ja sitten etsit ohjelman joka kääntää Englannista Suomeksi. Veikkaan että lopputulos olisi melkoinen sekamelska.

 

Systranilta (http://www.systransoft.com/) löytyy ainakin ohjelma joka kääntää Ruotsista Englanniksi. Ei vaan anna kovin hyvää kuvaa tuo esimerkkikäännös tai osaa se perussanaston, mutta...

 

Toki jos joku on löytänyt ohjelman joka osaa kääntää Ruotsista Suomeksi niin siitä saattaisi olla minullekin apua ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Terve

 

Juu, tosiaan ruotsi-suomi -akseli on hieman ongelmallinen. Voisihan projektin hoitaa toki lause kerrallaan kirjoittamalla jonnekin käännöskoneeseen, mutta kuten mainittu, olen laiskanpuoleinen... :P

 

OV: kyseessä on kirjanen, jossa on isot "saranat", joten ei tarvitse oikeaa kirjaa runnoa skanneriin. Mutta kiitos linkistä.

 

Arttu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään