Guest Jasper

Ryanair kokemuksia?

5 viestiä aiheessa

Eli erittäin alustavasti ollaan suunniteltu mennä tuolla Ryanairilla. Hiinat kun ovat sitä luokkaa, että pulliainenkin pääsee Välimeren rannalle. :D Tietenkin hinnat ovat varmaan osittain myös siksi niin halpoja, koska aikataulut on vähän mitä on, se ei lennä ''suurille keskuslentokentille'', ja koska koneessa ei ole varmaan mitään tarjoilua, jne. Luin myös ehdot, että niin ja niin paljoa ei saa ottaa tavaraa, jne.

Mutta onko joku teistä lentänyt Ryanairilla? Millaista oli? Onko se todellakin niin hyvä, miltä vaikuttaa, vai onko siinä jutussa kuitenkin joku koira haudattuna?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mutta onko joku teistä lentänyt Ryanairilla? Millaista oli? Onko se todellakin niin hyvä, miltä vaikuttaa, vai onko siinä jutussa kuitenkin joku koira haudattuna?

 

Minenoo, mutta työkaverit kyllä. Useampi on käynyt hakemassa auton Saksasta, eikä valituksia ole kuulunut. Viimeisin keikka, josta keskusteltiin vilkkaasti oli 2 päivän reissu Sardiniaan. Saapuminen Hahniin tapahtui myöhään ja lähtö sieltä oli aikaisin aamulla.

 

Perheen pää päätti kuitenkin, että hotelliin mennään nukkumaan, vaikka toinen olisi voinut notkua lentoasemalla. Hotelli oli varattu netistä, mutta taksikuski vei lähimpään hotelliin. Yöstä tuli lyhyt ja poistutaessa ei ulospääsystä tahtonut tulla mitään - taisi tapahtua varauloskäynnin kautta. Respassa ei ollut ketään, kuten saattoi edellisestä arvata ja avain jouduttiin työntämään jonnekin kun sopivaa luukkua ei löytynyt. Asianomaista harmitti kun oli erehtynyt maksamaan etukäteen.

 

Sitten oli edessä hakeutuminen lentokentälle. Taksia ei saanut kirveelläkään, mutta lopuksi kaveri rautaisen ammattitaitonsa perusteella tunnisti lennonjohtotornin ja siitä saatiin suunta kävelyretkeä varten. Loppumatka sujui hyvin.

 

Jaa... hintako? 100 egee kahdelta persoonalta. Kuulostaa pahasti halpalennolta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itse tietysti suosittelen kyseistä yhtiöö. Porukkani varas juuri tuttaviensa kanssa neljän hengen lennot lontooseen ja takasin. Perjantaina lähtö ja sunnuntaina paluu. Hinta hitusen reilu 80€ yhteensä yheltä henkilöltä.

 

Mitä itse olen huomannut niin henkilökunta on todella ystävällisen oloista ja palveluhaluisia. Kohtalaisen nuoria ovat myös ja ompa joukkoon sielläkin jo suomalaisia lentoemoja eksynyt.

 

koska aikataulut on vähän mitä on,

 

Mutta mitä mahdot tarkoittaa tällä. Tarkotatko, että aikataulut on huonot koska suomesta koneet lähtevät niin myöhään vai että koneet myöhästelevät paljon?

 

Jälkimmäiseen, niin Ryanairhan taitaa pysyä parhainten joukossa aikatauluissaan ja harvassa on yhtiöt jotka yhtä säntillisesti lentävät.

Ja aikatauluissahan muuten on kaks puolta, kun tulee lontoosta tai frankfurtista niin mielestäni on hyvä että koneet tulevat myöhään tampereelle. Mutta toisaalta jos on lähdössä tampereelta niin kyllähän se myöhäiseltä tuntuu.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tammikuun lopussa kävin Saksassa, hinta kaikkinensa 32 euroa ja rapiat päälle. Tuohon päälle tuli sitten vielä bussilippu Helsingistä Pirkkalaan ja takaisin yhteensä 40 euroa.

 

Homma toimi sujuvasti, valittamista ei ole. Etenkin ei-helsinkiläisille varmasti edullinen ja riittävän joutuisa keino mennä A:sta B:hen. Lentämisen glamouri tuosta kuitenkin oli kaukana, eli Pirkkalassa oli enemmänkin sellainen Tallinnan laivojen terminaalitunnelma. Kuvasta ei puuttunut muuta kuin kaljalaatikot ja kantamisen ahavoittamat kourat. Samoin lentokoneet olivat sisältä aika kälyisiä/nuhjaantuneita, vähän kuin olisi matkustanut sinisellä bussilla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lontoon, Stansted ei ainakaan ole liian korvessa. Stansted - King´s cross 45mins junalla. Ei Heatrowilta pääse sinne nopeammin.

Jaa eipä... Heathrow Expressillä kestää 15 minuuttia Paddingtoniin. ;) Tubella vähän kauemmin. :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään