Riku Talja

Lentokone syöksyi maahan Afganistanissa

3 viestiä aiheessa

Samasta NettiKalevassa "on our owen language"

 

Lentokone syöksyi maahan Afganistanissa

 

Yhdysvaltain huumeviranomaisia kuljettanut rahtilentokone ajautui kiitoradalta asuinalueelle Afganistanissa. Ainakin viisi ihmistä kuoli onnettomuudessa. Heistä kaksi oli ulkomaalaisia. Kuolleista kaksi oli koneen sisällä ja kolme sen ulkopuolella.

 

Kone syöksyi ulos, kun se yritti laskeutua amerikkalaisjoukkojen käyttämälle Lashkar Gahin lentokentälle Etelä-Afganistanissa. Viranomaisten mukaan yksi kuolleista oli kolmivuotias tyttö, ja useita haavoittuneita naisia ja lapsia kaivettiin esiin sortuneista savitaloista. Vielä illansuussa ainakin viisi paikallista oli kateissa.

 

Viranomaisten mukaan kone oli yrittänyt väistää kiitoradalle pysäköitynyttä rekkaa. Koneessa oli matkustajia kahdeksasta maasta, mutta muiden kuin amerikkalaisten kansallisuutta ei kerrottu.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kuvastaapa hyvin amerikkalaista suhteutumista asioihin tuo CNN:n artikkeli. Otsikossa mainitaan kahden kuolleen. Myöhemminkin todetaan kahden kuolleen koneessa, ja vain ikään kuin sivulauseessa kerrotaan yhden paikallisenkin menehtyneen. Mutta mitäpä sillä väliä on amerikkalaisten kannalta... >:(

 

Arttu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään