Erkki Mikola

Mitä tämä merkitsee käytännössä Malmille?

2 viestiä aiheessa

Tuleeko tämä lisäämään liikennettä Malmilla?

Uskooko kansalaiset nyt, että Helsingissä tarvitaan myös Malmia?

Vai tulevatko slotit pakollisiksi myös siellä?

 

http://www.ilmailulaitos.fi/hel_tiedote?id=65295

-------------------------

4.4.06 Yleisilmailu ja taksilennot mukaan slot-koordinaatioon

 

Huhtikuun 13. päivästä 2006 alkaen Helsinki-Vantaan slot-koordinaatiosäännöt laajenevat koskemaan yleisilmailua ja taksilentoja. Jatkossa kaikilla ilma-aluksen käyttäjillä on oltava slot-koordinaattorin myöntämä virallinen lähtö- tai saapumisaika eli niin sanottu slot. Aikataulunmukaiset matkustaja- ja rahtilennot, lisälennot sekä tilauslennot ovat jo aikaisemmin olleet mukana slot-koordinaatiossa.

 

Yleisilmailun ja taksilentojen piiriin kuuluvia ilma-aluksen käyttäjiä pyydetään lähettämään slot-pyyntö Helsinki-Vantaan ilmaliikennepalvelutoimistolle (ARO) vähintään kaksi tuntia ennen lennon suunniteltua lähtö- ja saapumisaikaa. Pyynnön voi lähettää sähköpostilla, faksilla tai käyttämällä hyväksi AFTN-järjestelmää. Slot-pyynnössä on ilmoitettava lennon päivämäärä, laatu, lähtö- ja määräpaikka ja arvioitu saapumis- ja/tai lähtöaika sekä ilma-aluksen tunnus, tyyppi ja rekisteritunnus.

 

ARO-palvelutoimiston yhteystiedot

 

sähköposti: efhk.briefing@finavia.fi

 

faksi: (09) 8277 3096

 

AFTN-järjestelmä: EFHKZPZX

 

Helsinki-Vantaan slot-koordinaation laajeneminen myös yleisilmailuun ja taksilentoihin perustuu Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseen EY N:o 793/2004. Slot-koordinaatio ei koske lentoja valtion tarkoituksiin tai hätätilanteen vuoksi tehtäviä laskeutumisia eikä humanitaarisia avustuslentoja.

 

Ilmailijat saavat lisää tietoa slot-koordinaatiojärjestelmästä Helsinki-Vantaa Slot Coordination Associationin Internet-sivuilta osoitteesta www.helslot.fi.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Helsinki-Vantaan slot-koordinaation laajeneminen myös yleisilmailuun ja taksilentoihin perustuu Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseen EY N:o 793/2004.

 

Tuli kaivettua esiin tuo asetus (11 sivua) netistä (mutta ei kylläkään luettua eikä opiskeltua, onneksi ei ole tarvetta.  ???)

Aiheesta kiinnostuneille tässä linkki http://europa.eu.int/eur-lex/pri/fi/oj/dat/2004/l_138/l_13820040430fi00500060.pdf

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään