Raine Haikarainen

Roy Rissanen Suomen Kuvalehdessä

6 viestiä aiheessa

Uusimmassa Suomen Kuvalehdessä on laaja artikkeli MAF:n palveluksessa työskennelleestä suomalaisesta Roy Rissasesta.

 

Roy on varsin värikäs ilmailupersoona. Hän koulutti itsensä lähestyslentäjäksi 90-luvun alussa Malmilla. CPL:n jälkeen mies hankki tiimaa mm. hinaajana Teiskossa. Kun 500 tuntia ja IRF-kelppari oli taskussa, lähti erikoitusmiskoulutukseen jenkkeihin ja sieltä Itä-Afrikkaan.

 

Varsinaisen ilmailu- ja taloushallinnon korkeakoulun Roy kävi Mongoliassa Pitkälti hänen työnsä tuloksena Ulanbatorissa sai toimiluvan ensimmäinen länsimainen lentoyhtiö, yhdellä Caravanilla operoiva Blue Sky Aviation. Mongolian jälkeen Roy on lentänyt avustuslentoja pääasiallisesti Itä-Afrikassa, erityisesti Sudanin alueella. Nyt ammattilentäminen on - ainakin hetkeksi - jäänyt  taakse ja mies keskittyy muihin hommiin.

 

Royn ilmailukokemukset ovat lievästi sanottuna tapahtumarikkaita. Kirjakin - järjestyksessä jo kolmas - on kuulemma tulossa.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kaksi ensimmäistä kirjaa löytyy hyllystä, ja kyllä aivan varmasti tuo kolmaskin sieltä paikan saa. Loistavaa luettavaa "hieman" erilaisesta lentämisestä meidän oloihin nähden ja muutenkin mielenkiintoista asiaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joku kysyi Pierre Clostermannista...Kuka se on? Täytyy kysyä Roy Rissasesta samaa...Kuka se on???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Yksi noita suomalaisia MAF-lentoja Afrikassa tehnyt konkari on myös Esa Ravantti. Suomeen palattuaan oli lennonopettajana Malmilla, SIO:ssa ja nykyisin mies löytyy Patrian/Pilot Factoryn sivuilta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Roy Rissaselta ilmestyy tämän kuun aikana uusi kirja nimeltään "Hevimetallisiivet". Kirjassa on 236 sivua ja hinta on 23,50.

 

Niitä voi myös tilailla kimppatilauksena jolloin saa hiukan halvemmalla. Jos tilaa 5 kpl niin hinta on 17,63 EUR /kpl ja jos tilaa 10 kpl niin hinta on 16,45 EUR / kpl.

 

Olisiko kiinnostuneita? Voisin järkätä yhteistilausta.

 

[ attachment removed ]

 

Ja tossa vielä kansikuva kirjasta.

 

Ja vielä kuvaus kirjasta

 

"Tämä kirja kertoo vapauden, rakkauden, ihmissuhteiden ja unelmien tavoittelusta. Niiden syntymisestä, toteuttamisesta ja romahtamisesta. Roy Rissanen kuvaa tässä kronologisesti ensimmäisessä elämäkerrassaan vaiheensa varhaislapsuudesta aikuisuuteen. Se on selviämis- ja selviytymistarina, johon kuuluu rakkauden- ja vapaudenkaipuu, viina ja huumeet. Tarina on henkilökohtainen, raju, koskettava ja tosi. Tämä koskettaa syvältä jokaista, joka pohtii elämää ja erityisesti sen pieleen menemistä sekä käyttämättä jääneitä mahdollisuuksia."

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään