Guest Staok

Cessna 172 Diesel-DVD valmis!

4 viestiä aiheessa

Vuoden työ on saatu päätökseen ja nyt se on valmis, nimittäin OH-CAU lentovideo, tuotantoryhmänä MIK:n simujaosto. Levy sisältää OH-CAU lentelyä, pitäen sisällään koneen ulkopuolisen tarkastuksen ja käynistykset + koekäytöt checklistiä hyväksi käyttäen tietysti. Tänä vuonna on mukaan saatu erikoiskamera otoksia koneen ulkopuolelta ja ääntä koneen intercomista yms. Lisäksi DVD musiikit on sävelletty ei siis mitään valmisrenkutusta.Toivotavasti viihdytte levyn parissa viimekesän tunnelmia muistellessa.

 

Lahjoitamme jokaisen DVD-levyn hinnasta 5 euroa suoraan Malmin Lentoaseman Ystävät ry:n toiminnan hyväksi. Loput käytetään suoraan Malmin Ilmailukerhon nuorisotyön tukemiseen.

 

Levyn tilauksia otetaan vastaan MIK shopissa,  www.mik.fi/shop/ .

 

Tervetuloa tutustumaan levyn sisältöön lataamalla pieni trailer levyn sisällöstä http://mik.1g.fi/kuvat/Videot/OHCAU_official_trailer.mpg (29MB).

 

Terveisin

MIK-Shop

Santtu Salomaa

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Pääsääntöisesti myynti-ilmoituksia ei sallita yleisellä ilmailukeskustelu-alueella. Tässä kohdin olemme tehneet poikkeuksen. MIK:n tuottaman videon tuotto käytetään Malmin Ilmailukerhon nuorisotyön sekä Malmin Lentoaseman Ystävät ry:n toiminnan tukemiseen.

Uskon, että tämä palvelee meitä kaikkia ilmailunharrastajia kuten myös ilmailun parissa työskenteleviä parantamalla yleisilmailun tunnettuutta ja ylipäätään Malmin lentoaseman tärkeyttä suomalaisessa ilmailussa.     

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Rohkee veto moderaattoreilta   :laugh:

 

Hienoa MIK! Toivottavasti saatte myytyä paljon levyjä!

 

Mikki-manu :o

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään