Guest tornadof36

Spottauspaikkoja Cologne-Bonnin kentällä???

10 viestiä aiheessa

...Eli lyhykäisesti:Mahtaako kellään olla kokemuksia tuosta em.kentästä noin spottausmielessä?

 

-Jukka :D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu,kiitti vaan.Tuohan onkin todella hyvä sivu näköjään.Ainakin monien muiden kenttien osalta...

...ehkäpä nuo liikennemäärätkin ovat melko hiljaisia ja myös kalusto jota siellä käy.Toisaalta esim tuo Iljushin joka tuolla linkin kuvissa oli..ja myös se heidän Cargo hub,ovat todella näkemisen arvoisia...

 

Toisaalta tuolta nyt on aika monille hyville mestoille lyhyehkö matka...jos tuonne Germanwingssillä päätyypi lentämään... ;D

 

Kesä lähestyy(TOIVOTTAVASTI) 8)  ja on alettava jo suunnittelemaan jotain spottausreissua/ja.

 

-Jukka :D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kokemusta on neljältä matkalta viime ja toissavuonna. Terminaalin 1 C-osan katolla on terassi, jossa tosin joutuu kuvaamaan lasin läpi. Kolmiaskelmaisilta keittiötikkailta pääsisi kuvaamaan sen yli. Terassilta pysyy kuvaamaan laskeutuvat koneet eniten käytetyn kiitoradan 14L:n finaalilta, terminaaliin 2 rullaavat koneet (esim. non-Schengen) sekä koneet muutamalta terminaali 1:n (Germanwings) lähtöporteista. Aiemmin terassilta on ollut parempi näkyvyys platalle, mutta terminaalin laajennus Germanwingsiä varten on pienentänyt sitä.

 

Toinen terassi on terminaalin 1 B-osan katolla, mutta sinne oli hankala löytää, koska sinne piti mennä ikääkuin takakautta tuon C-osan terassin kautta. Tältä toiselta terassilta pystyy kuvaamaan yhdelle asematasolle. Myös kiitoratojen varsilla on joitakin kuvauspaikkoja, mutta autottomana en ole niillä käynyt.

 

Valtaosan Köln-Bonnin liikenteestä muodostavat Germanwings, Hapag-Lloyd Express ja Air Berlin. Liikenne ei ole kuitenkaan niin vilkasta kuin läheisellä Düsseldorfin kentällä, jossa on kaksi erinomaista terassia. Köln-Bonnissa valo on hyvä vasta iltapäivällä kun taas Düsseldorfissa se huononee eli kääntyy vastaiseksi iltaa kohti. Yksi vinkki onkin mennä aamulla Düsseldorfiin ja iltapäivällä siirtyä junalla Köln-Bonnin kentälle.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos suunnittelet reissua ihan pelkästään spottailumielessä, suosittelen mieluummin Düsseldorfia ja Air Berliniä kuin Kölniä ja Germanwingsiä. Düsseldorfin kentällä on paremmat terassit (2 kpl), joilla viettää helposti päivän jos toisenkin, kalusto on vähän mielenkiintoisempaa ja liikenne vilkkaampaa kuin Kölnissä. Lisäksi olen varma, että tulet pitämään yhtiönä Air Berlinistä enemmän kuin Germanwingsista, ja hinnatkin tuntuvat AB:llä olevan alempia. Mainittakoon mm. että Air Berlin tarjoaa Helsingin ja Düsseldorfin välillä ilmaiset lämpimät ateriat.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jeps!

 

PItänee varmaan lentää tuonne Kölniin Germanwingsillä ja sukkuloida sitten tuossa välillä...

 

Onkos teillä muuten tietoa,eli jotain linkkiä tuonne Hollannin suuntaan,kun jostain luin että Blue Angels esiintyy siellä kesäkuun puolivälissä jossain lentonäytöksessä...Se olisi kai aika MUST!!! ;)

 

-Jukka :D

 

Niin kiitokset vaan vinkeistä!!! :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Pershana,,

 

Olisivat nyt hommanneet Enkelit Suomeen vaikka Kauhavalle,kun ovat kerrankin tuossa noin lähellä.Varmasti Juhannusjuhlien väkimäärä ainakin tuolaantuisi...

 

...No pitää lähteä merta edemmäs kalaan!! ;)

 

-Jukka  :D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mops!

 

No perhana.Siellähän sitten liikennettä piisaa.  :o    Ja varmaan muita spottereitakin...

 

Mukavaa...

 

Tulin muuten juuri Saksasta ja jonkun verran on kuviakin.Pitää koettaa laittaa joku stoori kuvien kera,kun kerkiää.

 

-Jukka :D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään