Tuomas Pirttimäki

Koska tiiraamaan koneita lemminkäisen kalliolle?

4 viestiä aiheessa

Mietiskelin tuossa, että usein kun tuulen suunta on sellainen, että koneet voivat nousta 22l ja 22r päästä, niin ne käyttävät nousuun lähes kokoajan tuota 22r:ää. Ja laskut suoritetaan kiitotie2:lle 15 suunnasta(ei koske md-11koneita). Joten milloin kannatta mennä lemminkäisen kalliolle tuonne kiitotie1 päähän katselemaan koneita? Ois tosi mukavaa jos laskut suoritettais kokoajan kiitotie1:lle lemminkäisen suunasta! Onko se siis mahdollista? Kiitos vastauksista, toivottavasti ymmärsitte kysymykseni! ;D

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kovemmalla tuulella lentokoneet haluavat laskeutua sille kiitotielle jonka suunta on parhaiten vastatuuleen. Raja on jossakin 10-15 solmun paikkeilla. Eli 22 on varmimmin käytössä kun on reipas tuuli etelän ja lännen väliltä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lemminkäiselle kannattaa mennä ainakin sunnuntaista perjantaihin iltapäivisin ruuhkan ajaksi kun käytetään rinnakkaislähestymisiä. Länsituulilla saapuvat koneet laskeutuvat kiitoteille 22L ja 22R, suurin osa varsinkin 22L:lle joten nähtävää riittää. Ruuhka alkaa yleensä klo 14.45 ja päättyy 15.45.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään