Juha Paulavuo

Finnair lisää vuoroja Pietariin

8 viestiä aiheessa

Finnairin tiedote 26.1:

 

Finnairin Pietarin-viikkovuorojen määrä nousee toukokuussa kymmeneen, kun yhtiö avaa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin liikennöitävän iltapäivävuoron. Samalla bisnes-luokka palaa kaikille Pietarin-lennoille. Asiakkaiden toivomat iltapäivälennot tuovat suomalaisille liikematkustajille mahdollisuuden tehdä lyhyitä päivämatkoja nyt myös Pietariin. Vuorojen ansioista Finnair voi lisäksi tarjota nopeita yhteyksiä Skandinavian kohteista ja muualta Euroopasta Pietariin.

 

Uusi lento lähtee tiistaisin ja torstaisin Helsingistä klo 16 ja saapuu perille klo 17.55, sunnuntaisin lähtö- ja saapumisaika on puoli tuntia myöhemmin. Takaisin Pietarista Helsinkiin lento lähtee klo 18.30 (sunnuntaisin 19.25) ja saapuu Helsinkiin klo 18.20 (sunnuntaisin klo 19.20). Vuorot liikennöidään Finnairin uusilla, suuren suosion saaneilla Embraer 170 -sarjan 76-paikkaisilla suihkukoneilla.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Finnairin tiedote 26.1:

Vuorot liikennöidään Finnairin uusilla, suuren suosion saaneillaEmbraer 170 -sarjan 76-paikkaisilla suihkukoneilla.

 

 

Mitenköhän toi suuri suosio on mitattu  ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tämän päivän Talouselämässä on juttua Finnairista ja mm. Pietarin reitin kapasiteetin lisäyksestä. Yhtenä syynä vuorojen lisäykseen on Toyotan Pietarin liepeille valmistuva tehdas jonka väkeä aletaan lennättämään Pietarista Helsinki-Vantaan kautta Nagoyaan.

Toytotan ehto reitille oli se, että heidän väki ei joudu matkustamaan venäläisillä koneilla HEL-LED-HEL -väliä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Amadeus näyttää, että muutos tapahtuisi vasta 22.1

 

Mielenkiintoista, koska allekirjoittaneelle on budjetoitu lennot Leningradiin 22.1 ja 28.1 vanhan(?) aikataulun mukaisesti (dep HEL 0950) ja ei kyllä ATR:llä tällä tietoa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Emirates näyttää meikäläisen lipussa edelleen AY165, pikku häire kyseessä kun kyseisenä päivänä ei lennä kuin AY2165 ja hiukan eri aikataululla. Meinasin mennä asiaa aamulla AY lipputoimistosta kyselemään - no eihän sitä enää ole! Service tiski yläkerrassa missä oli kilometrin jono kun check-in solmussa. Säälittävää touhua... ei toimistoa kentällä saati sitten kaupungilla?  >:( Voi toki soitella johonkin 3eur numeroon.  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään