Jukka Mäcklin

TV:n katsominen netin kautta?

3 viestiä aiheessa

Moro.

 

Muutettiin uuteen kämppään ja Eurosport ei näy ja taloyhtiön mukaan omaa lautasta ei saa asentaa katolle (parveke väärään suuntaan).

 

Onko olemassa jotain ohjelmaa tai systeemiä jolla voisi kyseistä Eurosporttia katsoa netin kautta?

 

jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

- Joudut hommaamaan TV kortin. TV kortit ovat jääneet jostain syystä kehitys asteelle, joten ongelmat riittävät noiden säädöissä ja ylläpidossa. Hinta laatusuhde on yleensä peestä, kortista riippumatta, verrattuna saatuun hyötyyn. Toinen vaihtoehto on odotella lähitulevaisuudessa syntyvää nk. Stream teeveetä, siis noiden nettiradiokanavien tapaan. Hommaa on isojen firmojen kera kehitelty jo vuosia, joten kanavatarjonta tulee olemaan satoja..Siinä vaiheessa Kotitöllöt digiboxeineen lentelevät tuvista kartanolle, yhdessä ja toisessakin taloudessa. Tuo netti ja teeveepuoli on yleensä jossainpäin aina ongelmallinen, mikäli kämpän kriteerit ovat muita, kuin kyseiset epäkohdat. Eurosportin sivuilta voisi kyllä etsiä mahdollisia "Podcast" tyylisiä tallenteita urheilutapahtumiin. Muuta en tiedä, kun ainut urheilu on ollut elämän aikana syöminen, sekä siinä harjaantunut ammattilaistasolle, joten "intressit" ovat muualla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja kortti on mahdollinen vain jos talo on kaapelissa. Antenniverkossa ei ole tällähetkellä mahdollista katsoa Eurosporttia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään