Guest markus79

Lentorahtia Kiinasta

3 viestiä aiheessa

Onko kenelläkään käsitystä kuinka paljon maksaa esimerkiksi 100kg paketti Kiinasta Suomeen? Onko hinnoissa eri yhtiöiden välillä suuria eroja? Edukkaampaa Keksi-Eurooppaan tai muualle pohjolaan? Näkeekö jossain hintoja netissä?

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä taida paljoa hintatietoja netistä löytyä. Tietenkin jos yrityksellä on rahtisopimus jonkin rahtiyrityksen kanssa on hinta paljon alhaisempi.

 

Tuolta saa varmasti tietoa kunhan tietää lähtö ja määräaseman, tavaran laadun (vaarallista ainetta tms.), bruttopainon, mitat ja tilavuus. Rahtihintatiedustelut Finnair Cargon Puhelinpalvelusta 0800 9 8080

Nämä tiedot on finnair Cargon sivuilta.

 

Tilavuuspainohan lasketaan pituus cm x leveys cm x korkeus cm = luku joka jaetaan 6000:lla. Rahtifirmat käyttävät laskutuksessaan joko tilavuuspainoa tai todellista painoa, kumpi vain on suurempi.

 

Tietenkin on olemassa DHL, FedEx, TNT, UPS jne jne. mutta ne vaativatkin jo tuontiasiakasnumeroa, jota kannattanee kysellä asiakaspalvelusta. En tiedä myöntävätkö yksityishenkilöille tuontiasiakanumeroita.

 

Toivottavasti auttoi edes jotenkin.

 

EDIT: Lisätään nyt vielä se että kyllä rahtifirmojen hinnoissa eroa on, ei tosin kovin suurta kun vertailee TNT:n, FedEx:n, ja DHL:n hintoja. Jos lähetyksiä liikkuu paljonkin niin hinnalla alkaa olemaan jo väliä. Mutta se mitä firmaa käyttää riippuu monista muista seikoista kuten, mistä maasta/mihin maihin rahtifirma vie/noutaa, kuinka nopeaa/ongelmatonta tullaus on, Miten vikkelään paketit ylipäätään liikkuvat jne. jne.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiinan rahtikuluista tietävät varmaan parhaiten ne järkeä ja inhimillisyyttä vailla olevat kettujen ja muiden turkiseläinten kasvattajat, jotka lähettävät eläinraukkoja helvetillisissä olosuhteissa siihen eläinrääkkääjien maahan.

 

J

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään