Pekka Lehtinen

Tietoja Haapajärven, Hämeenkyrön ja Rantasalmen lentopaikoista?

3 viestiä aiheessa

Kaipaisin www.lentopaikat.net -sivustolle tietoja Haapajärven (EFHJ), Hämeenkyrön (EFHM) ja Rantasalmen (EFRN) lentopaikoista. Kyseisistä kentistä ei ole kamalasti tietoja, joten jos joku tietäisi jotakin näistä kentistä niin ottaisin tiedot mieluusti vastaan. Lähinnä kiinnostaisi saada sellainen yleiskuvaus, eli mitä kentällä normaalisti tapahtuu, mitä koneita siellä majailee vai majaileeko ketään. Samoin myös Haapajärven ja Hämeenkyrön osalta olisi kiva saada jotakin tietoja kentän kunnosta.

 

Tiedot voi laittaa vaikka suoraan tähän ketjuun niin poimin ne täältä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lähinnä kiinnostaisi saada sellainen yleiskuvaus, eli mitä kentällä normaalisti tapahtuu, mitä koneita siellä majailee vai majaileeko ketään. Samoin myös Haapajärven ja Hämeenkyrön osalta olisi kiva saada jotakin tietoja kentän kunnosta.

 

No Haapajärvellä ainakin pitää majaa Tiivi Oy:n Piper Archer II (OH-PEN), jolla vedetään mm. firman mainosbannereita. Lisäksi siellä on käsittääkseni pari ultraa myös (Ikarus ja Renegade Spirit). Ilmeisesti kenttä on ihan kohtuullisessa kunnossa ainakin kuivaan aikaan, kerran sieltä Archerilla toimitaan...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään