Antti Tuomela

Joulunajan ruuhkat Hki-Vantaalla - hiljeneekö ennen aattoa?

4 viestiä aiheessa

Ilmailulaitos on jo varoitellut että torstaina ja perjantaina tulee ruuhkaa olemaan ja niinhän nuo edeltävät vuodet on osoittaneet että jouluksi kotiinkotiin tai rinnekeskukseen moni halajaa.

 

Itse olen lähdössä 22:20 kohti Rovaniemeä ja aion kyllä varata aikaa siihen kentän jonotteluun. Tästä kuitenkin tuli mieleeni kysymys johon äkkiä en keksinyt paikkaa selvittää. Eli onkohan tuohon aikaan vielä montakin konetta lähdössä vai joko kuuden ja kahdeksan välillä alkaa ruuhka purkautumaan ja kenttä tyhjentymään?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos perjantaina lähet niin tuskin on enään ruuhkaa. Niin, eipä torstainakaan , pahimmat ruuhkat on tosiaan niille jotka lähtee kotimaahan klo 19-20 alkavilla tunneilla...

 

;) -

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nettikaleva kertoo:

 

Moni lentää pohjoiseen joulun viettoon

 

Finnairin joululiikenteessä lentää kaikkiaan noin 30 000 asiakasta. Menoliikenteen vilkkain päivä Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähteville lennoille on perjantaina aatonaattona, jolloin matkustajia on noin 13 000.

 

Kotimaassa matkataan eniten Rovaniemelle, Ouluun, Kittilään, Ivaloon ja Kuusamoon. Rovaniemelle ja Kittilään lennetään torstaina kaksi edestakaista lisävuoroa. Perjantaina lisävuorot suuntautuvat Rovaniemen ja Kittilän lisäksi myös Ivaloon ja Kuusamoon.

 

Kaukoreittikohteista kysytyimpiä ovat Bangkok, New York, Peking, Osaka ja Shanghai. Euroopasta on myyty eniten lähtöjä muun muassa Tukholmaan, Lontooseen ja Pariisiin.

 

Joulupukkikin jo matkalla

 

Joulupukki lähti lentoon Finnairin kaukoreittejä liikennöivien Boeing MD-11 -koneen kyljissä hyvissä ajoin jo lokakuussa.

 

Kaukoreittikoneisiin väritetty muhkea punanuttuinen, lahjasäkkiä kantava, seitsemän metriä korkea ja iloisesti vilkuttava joulupukki on vienyt joulun sanomaa Pekingiin, Kantoniin, Shanghaihin ja Hongkongiin Kiinassa, Tokioon ja Osakaan Japanissa sekä Singaporeen, Bangkokiin ja New Yorkiin.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

;D Kannatti tulla ajoissa

kännykamera kuva laatu nokian taattu

[ attachment removed / expired ]

 

noin klo 2030kotimaan terminaalin aula oli lähes autio

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään