Ilkka Mäkelä

Ameriikassa pastorisedälläkin on oma Business Flight Department

2 viestiä aiheessa

Professional Pilot-lehti esittelee yleensä joka numerossa jonkin yhtiön bisneslento-osaston.

 

Marraskuun numerossa on juttu pastori Frederick Price´sta ja hänen perustamastaan Crenshaw Christian Centeristä/Ever Increasing Faith Ministries´istä, jota johdetaan kuten bisnestä pitääkin (uskonto lienee  jenkkilässä iso bisnes TV-kanavineen, audio/videomyynteineen jne).

 

CCC:n Los Angelesin pikku kirkkoon mahtuu 10000 saarnankuulijaa, siellä on kätsät maksuautomaatit joilla voi antaa kolehtiin pennoset pankki/luottokorteilla ja muuta pientä asiaankuuluvaa  ;)

 

Koska F. Price, D.D. (= honorary Doctor of Divinity) liikkuu myös itärannikolle New Yorkin kirkkokeskukseen - sekä ympäri maailman- hän toki tarvitsee omat kokopäiväiset pilotit ja lentoemännän ja Gulfstream II SP:n, jonka nimi on "Air Faith 1".

 

Kunnon pastorimme suunnittelee seuraavaksi updeittaavansa koneen Gulfstream V:seksi ja aikoo korkeasta iästään (72v) huolimatta opetella lentämään.

 

Kuulostaako kyyniseltä? Ei tarkoituksella, koska Price itse sanoo: " Make no mistake about it - this is a business. We have the same needs for corporate jets and productivity tools as any other business".

 

Ja CCC Vice President Marketing, Michael Evans, sanoo, että "business aviation is a productivity multiplier in growing church operations and maintaining revenues".

 

Lennoilla on useimmiten mukana Price, hänen vaimonsa, chief pilot Rick Handlin, ex-Air Force Capt. Connie Engel, flight attendant Jennifer Aukes ja henkilökohtainen henkivartija.

 

Price sanoo, että nykymaailmassa hänellä riittää tehtävää. "Modern tools, including business aircraft, make it easier to battle demons, but efforts are counterweighted by modern technology in the hands of darker forces"

 

Jos haluatte vaikka laittaa vähän rahaa kolehtihaaviin, sen voi tehdä netissä osoitteessa http://www.faithdome.org/ jossa on tietysti myös vakuuttava musiikki-intro. Ja Cyber Storesta voi ostaa erilaisia tuotteita.

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niinhän tuo Ameriikassa menee. Kaikki on suurta ja ihmeellistä. Vaikea olisi kuvitella esim ev. lut. kirkkoa omalla Liikelento-osastolla ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään