Guest Henke74

Rajan Super Pumalla ongelmia?

3 viestiä aiheessa

Kuulin tuossa, että Rajan Super Puma oli joutunut tekemään "teknisen välilaskun" tms. Itäkoskelle Keminmaahan perjantaina. Kopteri seisoi kuulemma yön yli pellolla ja lähti lauantaina lentämällä jatkamaan matkaansa. Ja jotain teknisiä ongelmia oli (olisko ollu jääneston kanssa). Yritin jo Rajalta kysellä, mutta sattuisko joku täällä tietämään? Mikä vika, mistä johtui, jne?

 

Kiinnostaa mm. siksi, että laskeutumispaikka on suht lähellä omaa kotitaloa, mutta en huomannu mitään aktiviteettia alueella ko. aikana.  ??? (Tosin lauantaina joku hyrrä pöristeli kohti EFKE:ä... mutta Rajan Bell tekee sitä jatkuvalla syötöllä, joten eipä se juuri huomiota kiinnitä.)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sekö se olikin! Olin pihalla puuhailemassa kun havahduin kovaan säkätykseen. Kemijoen päällä hyvin matalalla lehsi heko kohti pohjoista,  mutta jotenkin päämäärättömästi. .. Ajattelin, että onkohan joku etsintä tms. kun eteni niin hitaasti ja matalalla. Katosi sitten puiden taakse ja jäin ihmettelemmään kuin ei paluuääniä kuulu. Saikohan kukaan kuvaa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Se se oli. Tuli kuulemma ihan pinnassa Kemijokea pitkin ja palasi vielä takaisin päin Itäkoskelle. Laskeutui johonkin pellolle, mutta enpä tiiä minne.  :-\ Lentäjä oli jotain maininnut, että turvallisuussyistä laskeutuivat tänne. Pisti vain epäilemään, että olisko jäänestossa ollut jotain häikkää?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään