Heikki Jokinen

iPod Nano, kokemuksia?

5 viestiä aiheessa

Kyseinen härveli kiinnostaisi  :P eli kyselenkin onko hintansa arvoinen? Onko täällä jollain kokemuksia ko. laitteesta? Tai yleensä iPodeista...

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tai yleensä iPodeista...

 

Juuri nanosta ei ole kokemuksia, mutta itsellä on 60G iPod. iPodin ehdoton valtti on mielestäni käyttöliittymä ja runsas lisävarustevalikoima. Kuuntelen iPodia lähinnä autossa DLO Transpodin (FM lähetin) kautta. Äänenlaatu on meikäläisen korville ihan OK. Itse soittelen iPodissa 192 kbit/s MP3:sia, jotka olen ripannut Easy CD-DA Extractorilla: tällä hetkellä 8047 biisiä ja vapaata tilaa löytyy vielä 13.1 Gigaa. (Käyttämällä 128 kbit/s AAC:tä päästään Applen lupaamiin 15000 biisiä / 60 Gigaa)

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jep, tukevia laitteita, helppo käyttää (ja tällä en tarkoita "mp3 player for dummies" -mielessä vaan siinä mielessä, ettei sitä tarvitse "säätää" vaan se toimii ilman että sen kanssa vaivaa päätään. Toki se haluaa kaverikseen iTunesin että ko. vaivattomuus saavutetaan :)

 

//T

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Marraskuun Mikrobitissä oli arvosteltu iPod nano ja jotain moitteita tuli siitä, että äänenvoimakkuusrajoitinta oli ruuvattu liian tiukalle. Toinen miinus tuli siitä, että biiseissä joissa bitrate on muuttuva, voi tapahtua jotain pätkimistä.

Olisiko jollain omistajalla kokemusta tästä vai joko Apple on lykännyt jonkun ohjelmistopäivityksen ulos?

Itseänikin kiinnostaisi hieman tämä nano, vaikka tuo "iso" iPod on nyt ehkä ykkösvaihtoehtona.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Dodii, Nano meni tilaukseen. Jos jotain kiinnostaa, niin toivottavasti jo viikon päästä voin kertoa kokemuksia ko. soittimesta. Tällä hetkellä käytössä on pätkivä iRiver, joka ainakin äänenlaadultaan on ollut hyvä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään