Vieras

DVD-soittimet

2 viestiä aiheessa

Jostain kummallisesta syystä allekirjoittanut on pärjännyt tähän asti ilman erillista töllöön kytkettävää playeria kokonaan. Tietokonekytkentääkin on mietitty mutta on jäänyt tekemättä vaadittavien ylipitkien piuhojen ja lisäkaiuttimien hankinnan vuoksi.

 

Pisti silmään että vaikkapa lähimmästä Markantalosta perussoittimia saa "kasatavarana" hintaan 39 - 99e. Ominaisuuksia näyttää ilmoituksissa riittävän mutta mitä valveutuneemmat asiantuntijat näistä sanoisivat? Oma tarve lyhyesti: DVD-toisto, nauhoitusta en kaipaa koska telkkurista en ohjelmia juuri katso, paitsi ehkäpä jos tulisi hankittua digiboksi tulevaisuudessa. CD, MP3, ym äänentoistojuttuja ja JPEG-kuvia varten on on omat laitteet olemassa. DivX-toisto näyttää myös löytyvän lähes kaikista laitteista, mitä sillä sitten voi tehdä? Toistaa tietokoneelta levylle polttamiaan DivX-leffoja? Ilmeisesti myös äänisignaali saadaan halvimmistakin laitteista DS-vahvistinta/dekooderia varten ulos (vaikka en sellaista vielä omistakaan) ?

 

Millä muilla ominaisuuksilla olisi merkitystä soitinta hankkiessa? Mieleen tulisi äkkiseltään vaikkapa virheenkorjauskyky. Kuvanlaadulla ei muutoin liene kauheasti soittimen kannalta merkitystä?

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Että soittaa DVD+/-R:ää ja DVD+/-RW:tä. Digitaalinen äänen ulostulo, jos sun vahvistin ottaa sitä sisään. Kuvanlaadussa RGB:n ja Y/C:n ero on pieni, mutta pelkkä komposiitti on silminnähden huonompi. Vehkeen laatu vaikuttaa paljon siihen, kuinka pienistä virheistä se takkuilee ja kuinka pahasti. Minä jättäisin kaikkein halvimmat koskematta (niinkuin yleensä kaikessa), mutta jos tarve on oikein vähäinen, niin kai niilläkin ainakin takuuajan pärjää.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään