Sami Puro

Helsinki Citycopter osti Cessna Citation CJ4 -liikesuihkukoneen

2 viestiä aiheessa

https://www.sttinfo.fi/tiedote/70090235/helsinki-citycopter-laajentaa-toimintaansa-osti-liikelentokoneen?publisherId=25175169&lang=fi

Lainaa

Helsinki Citycopter laajentaa laivastoaan huippuluokan suihkukoneella.

Saksasta ostettu Cessna Citation CJ4 on luokassaan markkinoiden suorituskykyisin liikelentokone, jolla voi operoida Euroopan alueella nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Uuden koneen myötä lentoyhtiön laivasto kasvaa viiden helikopterin ja yhden suihkukoneen vahvuiseksi.

Helsinki Citycopterilla on oma lentokoulu, lentokonehalli ja tilauslentoliikenteen tukikohdat Helsingissä ja Tampereella. Liiketoiminnan laajentaminen on osa lentoyhtiön strategiaa valmistautua ilmailun ja lentoliikenteen sähköiseen tulevaisuuteen.

https://www.helsinkicitycopter.com/

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

http://lentoposti.fi/uutiset/helsinki_citycopter_osti_citation_cj4_liikesuihkukoneen_acxjet_mahdollistaa_lennot_eurooppaan

Helsinki Citycopter laajentaa toimintaansa liikenneilmailun pariin. Helikopteripalveluja sekä lentokoulutusta tarjoava toimija on hankkinut omistukseensa Cessna Citation CJ4 -liikesuihkukoneen (MSN 525C0188).

Nyt 24. tammikuuta 2024 julkistetun lentokonehankinnan taustalla on noin puolen vuoden mittainen työ. Päätös CJ4-liikesuihkukoneen hankinnasta tehtiin elo-syyskuussa 2023 ja sopiva koneyksilö löytyi yllättävän nopeasti. Kaupat tästä vuonna 2015 valmistuneesta Cessna Citation CJ4 -liikesuihkukoneesta lyötiin lukkoon 23. joulukuuta 2023.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään