Paavo Mäntylä

Lentokoneeseen pääsi livahtamaan sinne kuulumaton henkilö Helsinki-Vantaalla

1 viesti aiheessa

Iltapäivälehdet tietävät kertoa tapauksesta. Viime viikolla asematasolla juoksenneltiin ja nyt mentiin "väärään" koneeseen. Olisi mielenkiintoista tietää miten näin on päässyt käymään. 

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009986113.html

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/07334b36-aad5-4362-bfa4-c1005757a256

 

 

HELSINKI-VANTAAN lentoasemalta Amsterdamiin lähtenyt KLM:n lento myöhästyi sunnuntaina, sillä koneeseen oli onnistunut pääsemään sinne kuulumaton matkustaja.

Lennon oli määrä lähteä kello 10.40. Tilanne alkoi, kun koneeseen livahtanut henkilö keskusteli koneen henkilökunnan kanssa, minkä jälkeen hän lähti ulos koneesta, lennolla ollut Ilta-Sanomien lukija kertoo.
– Sen jälkeen kapteeni kuulutti, että koneessa oli sinne kuulumaton matkustaja, hän kertaa tapahtumia.
Pian paikalle saapuivat poliisit, jotka tarkastivat, jättikö ylimääräinen matkustaja koneeseen jotakin sinne kuulumatonta, lukija kertoo. Poliisit lähtivät lukijan mukaan koneesta tyhjin käsin.
Seuraavaksi kentällä tarkastettiin turvakameroiden nauhoilta, oliko lennolle livahtanut henkilö päässyt ohittamaan turvatarkastuksen. Lisäksi hänen liikkeitään kentällä selvitettiin, lukija sanoo.

Kapteeni kävi keskustelemassa henkilökohtaisesti kaikkien halukkaiden kanssa.
– Jotkut ovat peloissaan tällä hetkellä ja miettivät, haluavatko he poistua koneesta. Kapteeni kävi keskustelemassa henkilökohtaisesti kaikkien halukkaiden kanssa, lukija kertoi juuri ennen kuin poliisi oli antanut koneelle luvan lähteä matkaan.
Kone nousi ilmaan lopulta hieman puolenpäivän jälkeen. Alkuperäisestä aikataulustaan se jäi jälkeen noin tunnin ja 20 minuuttia.
Itä-Uudenmaan poliisi vahvistaa partion käyneen paikalla. Tarkempia yksityiskohtia ei suostuta toistaiseksi paljastamaan, mutta tapauksessa on syytä epäillä rikosta, poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan.
Poliisi ei ota kantaa siihen, löytyikö koneesta sinne kuulumattoman henkilön jättämää omaisuutta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään