Markku Rantanen

Pirkkalaan uusi logistiikkakeskus

4 viestiä aiheessa

https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009610889.html

Vaikka rakennushanke on kentän elinvoimaisuuden kannalta hyvä asia, niin pienilmailijat joutuvat Pirkkalassa entistä ahtaammalle. Tässä olisi toisaalta mahdollisuus lisätä lähistön pienkonekenttien, kuten Teiskon ja Hämeenkyrön elinvoimaisuutta, mutta se vaatii kaikilta avarakatseista mieltä.

2 henkilöä tykkäävät tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ilmeisesti Järvisen Erkin (Ari Spark Oy) ja muiden pienkonetoimijoiden hallit ovat yksinkertaisesti se ainut paikka, johon rekkaterminaali mahtuu. Minäkin rakentaisin rekkaterminaalin just ahtaimpaan mahdolliseen paikkaan, johon sen vaan voi jotenkuten laittaa, varsinkin, jos aikoisin myöhemmin laajentaa. Yleinen tie terminaalin ja muun kehitettävän alueen välissä on myös tosi iso plussa ja helpottaa varmasti kaikkea, kun ei voi suotta esimerkiksi siirtää vaunuja vetomestarilla tai käyttää muutakaan kalustoa, joka sopii vain tieliikenteeseen.

Naureskelin jo tuolle havainnekuvalle ja editoin siihen nykyisen mittojen mukaisen ajoneuvoyhdistelmän kavereineen (joo, paintilla!)

 

dachser_eftp.jpg

dachser_havainnekuva.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Tatu Koiranen

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllähän tuo paikka tosiaan ihmetyttää. Miksei tuota olisi voitu rakentaa Patrian/Tredun hallien ja 1. terminaalin väliselle alueelle?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään