Kai Lilja

M: German Wings A320 DVD 180min

1 viesti aiheessa

Moikka!

Myyn German Wings Airbus DVD:n ja tietysti kotelo mukaan. :cool: Levy on naarmuton, testattu ja toimii. DVD on myynnissä myös torissa, samalla hinnalla.

Erinomainen joululahja kenelle tahansa ilmailusta kiinnostuneelle ja varmasti oiva motivaation lisääjä lentämisestä haaveilevalle lapselle/nuorelle!

180 minuuttia innostavaa katsottavaa. Kuvan laatu ei ole tämän päivän Ultra Hoodeetä, mutta itseäni ko. levy on viihdyttänyt useita kertoja!

Suora googlen käännös sisällön kuvauksesta: Germanwings, Lufthansan halpalentoyhtiöt ja Eurowingsin tytäryhtiö, sijaitsee Köln/Bonnin kansainvälisellä lentoasemalla. Sieltä lentoyhtiö lentää päivittäin yli 20 kohteeseen käyttämällä nykyaikaista Airbus A319- ja Airbus A320 -lentokoneita. Germanwings lisää jatkuvasti uusia kohteita.

Tässä ohjelmassa lennät molemmilla tyypeillä useisiin kohteisiin Itävallassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Sveitsissä. Lentäjät antavat runsaasti lentotietoja, ohjaamon esittelyä, ulkoisen kävelykierroksen ja paljon muuta tarjoamalla erinomaiset näkymät lentäjistä tärkeiden nousu- ja laskuharjoitusten aikana.

Mukana on myös lento matkustamossa, tavalliset World Air Routes -maisemat ylhäältä ja henkeäsalpaava ilmasta ilmaan Just Planesin erityisesti kuvaamista Airbuseista! 180 minuuttia.

:laugh:

Hinta noudettuna Tuusulasta, Hyrylän Kalliopohjasta 20,00€ ja käteisellä tasaraha. Hinta postitettuna Suomeen 25,00€. Paketti lähtee heti matkaan, kun rahat näkyy tilillä. (Olen myynyt täällä tavaraa aiemminkin ja kaupat hoidettu aina maaliin)
Jotta homma toimii sujuvasti, niin soita mulle suoraan. Jottei puhelinnumero jostain syystä jonkun botin kautta suoraan kiertoon, niin numeron alku on 044 3801 ja kolme viimeistä numeroa on samat, kuin numerot tuossa ykkösen edellä. Siis sama, mikä on sen kaksikerroksisen bussin malli!

Nonni! Sitte vaan puhelin käteen ja kuulemiin!

t. Kai Lilja

Germanw_kansi.jpg

Germanw_taka.jpg

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään