Tarmo Kallio

Panasonic objektiivin ohjelmaversion päivitys

1 viesti aiheessa

Laitan tämän tänne avuksi muille. Itsellä meni välillä melkein sormi suuhun ja yritin tökkiä USB-johtoa kamerarunkoon ja läppäriin. Ei onnistunut heti päivitys.

Pitää tehdä näin. Ensin pitää tarkistaa kamerarungon asetuksista rungon ja objektiivin versionumero. Sitten pitää verrata versioita tästä sivusta: Download | Digital Camera | Digital AV | Support | Panasonic Global

Jos kamerarungon ohjelmisto on vanhempi, niin se pitää päivittää ennen objektiivin päivitystä. Nämä ohjeet pätevät sekä kameran, että objektiivin päivitykseen. 

Ensin pitää ladata tuo objektiivin EXE- tiedosto sivulta. Tietosto pitää asentaa tietokoneen työpöydälle. EXE-tiedosto pitää purkaa  ja tallentaa jälleen tietokoneen työpyödälle. Sitten pitää formatoida muistilevy kamerassa ja ottaa kortti pois kamerasta. Sitten tarvitaan erillistä muistikorttilukijaa. Muistikorttilukija siirretään PC-koneeseen ja kopioidaan kyseinen uusi ohjelmaversio muitten tiedostojen alle muistikortille. Sitten kortti pois lukijasta takaisin kamerarunkoon . Kamerassa pitää olla täysi lataus. Ilman tätä ei päivitys käynnisty. 

Päivitys alkaa painamalla "kuvien katselu painiketta"  ja sieltä uuden ohjelmiston päivitys. Ei kovin monimutkaista :)

Unohdin kertoa. Kamerassa oleva muistikortti pitää formatoida  kamerarungon omalla ohjelmismistolla päivityksen jälkeen, että päivitysohjelma poistuu kortilta.

Muokattu: , käyttäjä: Tarmo Kallio

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään