Rolf Niemi

FS Dreamteam Vancouver

6 viestiä aiheessa

Kysäisenpä myös täältä koska DreamTeamin foorumilla vaikuttaa melko hiljaiselta. Ongelma tuossa kentässä on nuo Static Aircrafts-systeemit ja tiedustelisin jos joku (kyseisen lisäosan omistava) tietäisi, että miten ihmeessä nuo koneet saisi pois häiritsemästä? Minä käytän AIG:ta, joka toimii oikein hyvin oikeilla painteilla ja koneilla, joita kyseiselle kentälle lentää.

MSFS 2020 Steam-versio, mutta tällä tuskin on isompaa merkitystä mahdollista korjausta silmällä pitäen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
14 tuntia sitten, Mikael Leinonen kirjoitti:

Voipi hyvin olla ettei niitä saa sieltä pois muu kuin sceneryn kehittäjä.

Varmaankin näin, mutta ajttelin, että voisi löytyä jokin keino. Flightsim.To:ssa on jonkun verran lisäosia joilla voi lisätä Staattisia koneita kentille, mutta joo - ennen oli kenttiä asennettaessa erinäisiä vaihtoehtoja siihen, mitä kukin halusi kentilleen asentaa. Nyt ei noita mahdollisuuksia enää taida missään olla eli tässäkin suhteessa ennen kaikki oli paremmin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vanhemmissa simuissa yleensä staattiset koneet olivat muistaakseni bgl-tiedostona minkä pystyi poistamaan. Tiedä sitten miten nyt on toteutettu tässä MSFS:ssä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Noin jos ne olivat erillisinä tiedostoina. Jos ne taas oli ympätty sisään johonkin maisematiedostoon, oli homma vähän hankalampaa (vaadittiin niiden tiedostojen editointia).

Minä poistin aina nuo koneet, jos se vain oli mahdollista (olivat usein varsin kökköjä ulkonäöltään). Dynaamisia "staattisia" koneita sai helposti lisäämällä kentölle AI-koneita, jotka lensivät esimerkiksi keskellä yötä pienen lenkin ja olivat sitten vaikka päivän paikoillaan. FSX:ssä saattoi määritellä "pysäkin" paikankin platalla tarkasti.

 

 

Muokattu: , käyttäjä: Pekka Holopainen
k. vihreet

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joskus sitä saa tumpelokin asioita ratkaistua. Mietiskelin, että mistä ihmeestä Austrian Airlinesin CRJ on saapunut Barrowsin (PABR) kentälle ja oli siellä muitakin omituisuuksia. Koska kyseessä on freeware eikä mitään AI-liikennetä pitäisi olla käytössä ennen kuin käynnistän AIG:n, niin jostain simu ne noille kentille kaapii.

Tutkin Traffic-asetuksia ja totesin, että Ground Aircraft Density taitaa olla se slideri, joka kenttiäni häiritsee ja vedin sen täysin vasempaan laitaan nollille ja kas - vehkeet poistuivat minua häiritsemästä. Alkuperäinen oletukseni kenttien tekijöistä ja heidän lisäämistään roskasta oli siis totaalisen väärä, mutta kerrankos näin sormi osoittaa pois päin itsestään näppäomistön takana.

Rehellisyyden nimissä on sanottava etten hirveästi ole noihin asetuksiin noin niinkuin syvällisesti perehtynyt. On riittänyt kun kaikki toimii kohtuullisen hyvin.

2 henkilöä tykkäävät tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään