Antti Laine

Vinkkejä päivitykseen

5 viestiä aiheessa

Terve!

Itselläni on seuraavanlainen pari vuotta vanha laitteisto:

-AMD Athlon 1,67 GHz, Asus A7N266-VM/SE, 512Mt DDR, Geforce4 MX440 64Mt SDRAM

 

Eli ei mikään tykki, mutta simu on pyörinyt ihan sujuvasti, kunhan tyytyy default lentokenttiin ja pitää AI trafficin sekä pilvet kohtuullisina. Nyt olisi kuitenkin aikomuksena päivittää pienellä budjetilla (<100€) konetta. Itse ajattelin, että näytönohjaimen vaihto auttaisi eniten, mutta vinkkejä otetaan vastaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä se näyttökortti on se, mikä tuosta kannattaa päivittää, ja justiin tuollaisella budjetilla. Paljon nousee grafiikkapuolen vääntö sillä. Kallista näyttökorttiahan ei kannata hankkia, koska muu kone ei saa siitä kaikkea irti, eikä se kortti käy seuraavaan emolevyyn, jossa on PCI-E-väylä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jostain Radeon 9600 -akselilta varmaan kannattaisi katsella. Geforce 6200:n suorituskyvystä en tiedä, mutta mahdollisesti hyvä vaihtoehto. Taikka käytettynä voisi löytyä Geforce 5900 tai 5950 tai Atin vanhoja huippumalleja, kun porukat myyvät AGP-korttejaan pois.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu Radeon 9600XT jos uuta haavellet mutta jos tarkistat huutokauppat voit saada Radeon 9800pro halvalla aivan erinomainen korti FS9:lle tai GeForce 5950 on aika mukava pakettikin. 

ei oikeastan kannatta suuremppa laita koska jo 9800pro melkein kaippaisi isomppi prossu...  voi kuteinkin vakutta että se olisi noin 3-4 kertta noeamppi kun nykynen kortissi. ja oikeasti DX9 yhten soppiva  ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään