Guest tuijavilppola1

Taas uus virus ongelma...

3 viestiä aiheessa

Virus-viesti menee näin:

 

Ensin tulee virheviesti: Lsass.exe-sovellusvirhe C:\win\system 32\Lsass.exe. Käsky osoitteessa "0x77f52322" viittasi muistiin osoitteessa "0xFFFFFFF8" Muisti ei voi olla read. Vaihtoehtona on Lopeta ohjelma napsauttamalla OK.

 

Sitten tulee viesti: Tämänohjelman käynnisti NT-hallinta system  C:\Windows\System32\Lsass.exe loppui odottamatta. Ja tietokone sammuu noin 45 sekunnin kuluttua. Niin ja tässä virheviestissä ei ole mitään etäproseduurikutsu-sanaa, kuten joskus kauan sitten oli. Oon kokeillut  F-sasseria, mutta ei oo auttanut.

 

Joten mitä teen?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

- Olet laiminlyönyt palomuurin käytön, tai ajanmukaiset tietoturvapäivitykset. Kasiainen joita kiertää netissä tällä hetkellä ainakin 4 kpl. On päässyt manipuloimaan tuota winin systeemi tietoturva exeä. Ohjeita putsaamiseen ja käytäntöön jatkossa, saat suomeksi täältä:

http://www.tietoturvaopas.fi/ajankohtaista/sassermato.html

 

Matojen aarre aittoja ovat aiemmin kyselemiesi peer to peer softat, jotka kauppaavat ilmaisia imppi tiedostoja ja rajatonta onnea.

Mikäli et osaa niitä itse asentaa, tai käyttää oikein, niin älä vain anna kaverienkaan niitä pakkaasi asennella.. Kyllä se siitä, sano mummo,

kun paistinpannulla äijää täräytti.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään