Guest cabdriver

DVDltä musiikki CDlle???

7 viestiä aiheessa

Eli otsikko kertoo kaiken... Miten tuo tapahtuisi ja millä ohjelmilla se on ylipäätään mahdollista??  Eli on olemassa omakustanne DVD (kuva ja musiikki... copyrightit kunnossa) josta haluaisin polttaa musiikin CDlle... ohjeita threadiin tai privateen .. teemu.at.dnainternet.net

 

Teemu S.

 

PS. PCssä polttava combo.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

 

dvd2avi luultavasti tekee divx:ä tai muuta roskaformaattia (näin ainakin pikatarkitus kertoi). Nythän tahdotaan pelkkä musiikki irti DVD:stä.

 

Tuollasta konversiota en ole koskaan itse tehnyt, eli audio-osuuden irroittamista kuvadatasta. Mutta se on kyllä mahdollista. Eli etsippäs googelilla "dvd audio rip" tai vastaavalla hakusanalla ja alkaa löytymään keinoja.

 

Periaatteesahan audiourat ripataan ensin levylle MP3 tai johonkin muuhun audioformaattiin, josta ne poltetaan CD-levylle.

 

- J

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

dvd2avi luultavasti tekee divx:ä tai muuta roskaformaattia (näin ainakin pikatarkitus kertoi). Nythän tahdotaan pelkkä musiikki irti DVD:stä.

 

Paitsi jos osaa käyttää sitä ohjelmaa ;)

 

Kuka hullu sitä nyt divx:n tekemiseen käyttää?

 

Edit:

 

Kopioi ensin DVD:n sisältö kovalevylle SmartRipperillä.

 

seuraava on lainattu. (sori en kerro lähdettä)

 

Avaa DVD2AVI ja valitse File-valikosta Open. Esiin aukeaa tiedostovalikko, josta haet kovalevylläsi muhivat VOB-tiedostot ja valitset niistä (numerojärjestyksessä) ensimmäisen ja klikkaat OK -- ohjelma osaa valita loput VOBit automaattisesti. Valinnan jälkeen sinun pitäisi nähdä elokuvan ensimmäinen ruutu pääikkunassa.

 

DVD2AVI:n ääniasetukset

 

Mene Audio-valikkoon DVD2AVI:ssa ja valitse Track number -- tämä on elokuvan kielivalinta (yleensä). Mitään nimiä, jne ei tässä näy, mutta jos pelkäät rippaavasi äänet esim. ruotsiksi, kannattaa avata hetkeksi jokin tekstieditori ja kurkata hakemistoon johon rippasit VOBit -- täällä on tekstitiedosto, jonka SmartRipper on tehnyt. Tekstitiedosto listaa kaikki videon streamit, mukaanluettuna tekstitykset, äänet ja videot. Katso ääniraitoja ja laske ylhäältä lukien (vain ääniraidat lukien, hyppää muut laskuissa yli) monesko on se ääniraita jonka haluat ripata (esim. English AC3) -- tämä sama numero pätee DVD2AVIn track number-listaan. Valitse haluamasi ääniraita DVD2AVI:n listasta.

 

Valitse seuraavaksi Audio-valikosta ja sieltä 48 -> 44.1 -asetuksista High tai UltraHigh. Tämän jälkeen valitse Audio-valikosta Dolby Digital ja sen alta Decode sekä Dolby Surround Downmix.

 

Tallenna projekti

 

Mene File-valikkoon ja valitse Save project ja valitse hakemisto johon projektin haluat tallettaa. Huom! Valitsemallasi levyllä pitää olla noin 1,5GB tyhjää tilaa, koska tämä vaihe tallettaa puretun ääniraidan WAV-muodossa sekä pienen d2v-tiedoston myöhempää käyttöä varten.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

dvd2avi luultavasti tekee divx:ä tai muuta roskaformaattia

 

- J

 

-Valotapa vähän enemmän tuota mainitsemaasi roskaformaattia. Saattaa olla suurta apua videonikkareille, formaattien valinnassa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tietty lowtech-versiokin toimii vallan mainiosti: paa dvd soimaan ja äänitä koneelle. Varmasti käy nopeammin kuin VOB:in purkamissoftien asennus ja opettelu.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tai DVD Decrypterillä rippaat DVD:ltä haluamasi ääniraidan ensin kovalevylle ja sitten käännät sen .waviksi tai .mp3:ksi BeSweetillä. Ohjeet, joilla ite onnistuin löytyivät kaikki doom9.net:stä.

 

-m

 

[edit: noi tarvittavat softat on freewarea]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään