Bamce Fabricius

Tribute to Helsinki-Malmi fly-in 21.3.2021

3 viestiä aiheessa

Malmin nykytilanteen takia järjestetään MSFS multiplayer-event "Tribute to Helsinki-Malmi airport fly-in" ensi sunnuntaina, 21.3.2021 klo 17-18. Tapahtumaa varten on perustettu Discord-serveri (englanninkielinen, koska yritetään saada porukkaa muualtakin mukaan) josta löytyy lisää tietoa, ohjeita, linkkejä karttoihin ja tarvittaviin lisäosiin yms. Tarkoitus olisi käyttää ko. Discordin voice-kanavaa 131.250 liikenneilmoituksia varten (ei pakollista) tapahtuman aikana.

Kaikki kynnelle kykenevät mukaan! Valitse koneeksi joku kentälle sopiva (ei isoja suihkareita, kiitos) ja suunnittele saapumisesi niin että se osuu yllä mainittuun ajankohtaan. Voit saapua mistäpäin tahansa, mutta yritä toimia IRL-saapumisohjeiden mukaisesti. Vain kiitotie 18/36 on käytössä. Discord-kanava löytyy tästä: https://discord.gg/ASveZmNzn7   Tervetuloa mukaan!

5 henkilöä tykkäävät tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aika hiljaista oli.

Tosin keli oli aika kamala tuulen suhteen. Yli 30 solmua suunnasta 320-330.

Sai polkea kyllä ihan pohjaan että pysyi radalla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu, oli haastava keli. Kaikilla ei tainnut olla Live Weather. En voisi sanoa että oli hiljaista - tulin itse Nummelasta Malmille pari minuuttia ennen 17 ja jo silloin oli 4-5 konetta taajuudella. Seurasin dronessa laskuja ja lähtöjä 18:10een saakka ja parhaimmillaan oli 38 osallistujaa online. Runsaasti keskusteluja general chatissä (erityisesti tuo 8-10 hengen porukka joka lensi Menkijärveltä Tampereen kautta Malmille ja saapui noin klo 18). Kanavalla 131.250 kiitettävästi liikenneilmoituksia, mutta kaikki eivät uskaltautuneet sinne. Ja muutama kone oli selvästi väärällä MSFS-palvelimella kun oli liikenneilmoituksia ilman näkyviä koneita.

Kaiken kaikkiaan ihan hieno tapahtuma, kiitos kaikille osallistujille! Pidetään Malmi auki jatkossakin!

 

3 henkilöä tykkäävät tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään