Kari Leino

Myyty: Esitteitä, turvallisuusohjeita jne

1 viesti aiheessa

Olisi jotain (muistaakseni) 70-80 luvulta vuosituhnnen alkuun lentokoneiden esitteitä sekä mainoskirjasia silloin operoineiden lentoyhtiöiden kaikista(?) lentokonista hyvässä järjstyksessä omissa mapeissa aakkostettuna. Mukana taitaa olla myös konekohtaiset turvalisuusohjeet, jotka linee saatu kätevästi "suoraan selkäjojasta" ;-) 

Ennen kuin lähden penkomaan tuota pahvilatikko- ja mappimassaa, niin kyselen täältä että onkohan tällaisiin kiinnostusta? Mieluusti lähtee koko kräilysarja yhteen osoitteeseen, koska en halua alkaa purkamaa, erittelemään ja lajittelemaan, ja olisihan se harmi jos keräilijän sarja menisi rikki. Huomautuksena sanottakoon että koko sarja olisi muistaakseni noin 4:ssä pahvilaatikossa. Ei kyse on laajasta setistä ja nouto/venti liene epaikallaan, koska puhutaan todella ainavasta kilomäärästä.

Liikun viikottain Vaasa-Turku sektorilla, joten voin toimittaa jos reitille sopivasti sattuu.

Tiedustelut yv:llä.

---------------
Edit: lisää infoa.

Sellä oli muutama mappi myös siviili-ilmailusta, mutta en nyt tässä vaiheessa halua hajoittaa sarjaa. Mateiiaalia on kaikiaan 6 pahvilaatikollista ja varmaan näppituntumalta noin 80-100 mappia kaikkiaan, joka siis koostuu esitteistä, valokuvista, turvaoheista, lehtileikeistä (erittin kattava ja satoja artikeleita käsittelevä) ja ne koneet joista ei ollut "helposti" saatavilla esitettä ja olivat ko. yhtiön käytössä, niin alkuperinen keräilijä oli ne kirjeitse lentoyhtiöltä/valmistajalta pyytänyt ja saatekirjeet esitteineen niin ikään mapissa arkistoituna

Siellä taitaa olla 70-luvulta lähtien kaikki silloin operoineet yhtiöt mapissa ja esitteet ja lehtileikkeet asianomaissa kohdissa jotka koskevat ko yhtiötä

Lisäkisi siellä on omat mapit joillekin yhtiöile kun Air Finland, Finnair, British Ariways, Air France jne..... sekä tietyistä koneista omat mapit kuiten esim Airbus jne. Taisi olla pari puhtaasti gargo -yhtiötäkin.

Siellä on siis sellaisiakin yhtiöitä joita ei enää ole. Kaikki ovat aakkostettuna mapeissa ja järjestyksessä!

Otin muutaman kuvan matskusta ja ne saa pyydettässä, tänne en sitä määrää saa liitettyä mitä on mutta jokunen nyt malliksi. Mutta  laita s-postiositteesi YV:nä niin saat paluupostissa kuvia.

Minulla on 8 kpl ZIP tiedstoa ja jokaisesa on 5 kuvaa, josta esimerkinomaisesti selviää se mitä mapit noin suunnilleen pitää sisällään. Kuvat ei siis ole mitenkään järjestyksessä sivu-sivulta otettuna, vaan täysin randomisti napsaistu kuva sieltä ja toinen täältä, sen enempää mitään pohtimatta.

En hirveäsi ala penkomaan laatikoita vastaten kysymyksiin "onko siellä se ja se" tai vastaavaan, vaan olisi mukavaa jos itse pääsee Vaasaan katsomaan mikäli ne kiinnostaa. Kokonisuutena niistä kuitenkin luovutaan, koska koetan saada ensisijasesti keräilijälle ja kohtuullisen vaivatta :-)  koska tilanpuute on suuri kun harrastehuone eni miihin käyttöön :-(  Tässä o alkupräinen keräilijä nähnyt todella paljon vaivaa.

Myyn nämä ihan puhtaasti hinta tarjouksen mukaan koska tilanpuute vaivaa.  Hintaakin tärkeämpää olisi että ne tulisi keräilijälle. Hinta ei siis ole se joka on kynnyskysmys.

 

IMG_20210214_171507.jpg

IMG_20210214_171523.jpg

IMG_20210214_171549.jpg

IMG_20210214_171539.jpg

IMG_20210214_171641.jpg

IMG_20210214_171829.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Kari Leino
lisätty testiä ja kuvia

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään