Ilkka Mäkelä

United Airlines ostaa 200 sähkökäyttöistä eVTOL-taksia kuljetuksiin lentokentälle

1 viesti aiheessa

United Airlinesin kerrotaan tilaavan 200 pystysuoraan nousevaa ja laskeutuvaa sähkökäyttöistä lentävää taksia, joilla hoidettaisiin liikenne kaupungilta lentokentälle ja takaisinpäin. United kuulemma satsaa miljardi dollaria.

Sinänsä ideassa, lentävässä taksissa, ei ole mitään uutta. Archer Aviationilla, jonka kanssa kaupat tehtäisiin, ei kuitenkaan ole tässä vaiheessa esittää mitään konkreettista näyttöä ko. lentolaitteesta, vaan pelkkä "taiteilijan näkemys" ja "master plan" plus matemaattinen kaava ja väite, että meillä työskentelevät alan parhaat aivot..

Osakkeita myydään ja rahaa ilmeisesti aiotaan kerätä kunnolla, jopa miljardeja dollareita, ja koko markkinoiden arvo on kuulemma triljoona dollaria, tjsp. Uskokoon, ken tahtoo. Miksi United ostaisi tuntemattomalta startup-firmalta, kun pitemmälle ehtineitä kilpailijoita löytyy?

Lainaa

United Airlines is investing in a new kind of aircraft, one that doesn't fly over oceans but over congested cities.

The Chicago-based airline announced a $1 billion order on Wednesday morning for electric vertical takeoff and land aircraft, also known as eVTOLs, from eVTOL startup Archer Aviation to provide environmentally friendly airport transportation. The startup, founded by Brett Adcock and Adam Goldstein and backed by Jet.com founder Marc Lore, expects to debut its first full-scale model this year and begin passenger flights in 2024.

https://www.yahoo.com/news/united-just-ordered-1-billion-162418777.html

https://finance.yahoo.com/news/electric-aircraft-startup-archer-public-002056625.html

https://archer.com/

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään