Petri Aukia

Kykeneekö Boeing selviämään ilman valtiontukia?

2 viestiä aiheessa

Economist-lehdessä oli kiinnostava yhteenveto Boeingin vaikeuksista ja siitä, mitä tämä tarkoittaa yritykselle. Selkeää ajattelua ja tavallista paremmin kuvattu niin Boeingin merkitys kuin kassavirtapulmat. 

 https://www.economist.com/business/2021/01/27/can-boeing-fly-without-government-help?utm_campaign=the-economist-today&utm_medium=newsletter&utm_source=salesforce-marketing-cloud&utm_term=2021-01-27&utm_content=article-image-2&etear=nl_today_2

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kieltämättä hyvin tehty artikkeli. Jopa minä ymmärsin mistä Boeingin kenkä puristaa.

Boeingin onneksi heillä on muutakin myytävää kuin pelkät matkustajakoneet. Kuten artikkelista käy ilmi, ase- ja avaruusteknologian puolella yrityksellä on vielä aikamoinen valikoima tuotteita, jotka menevät vieläpä kohtalaisen hyvin kaupaksi. Tulee mieleen viimeaikojen nettihössötys Intelin kuolemasta kun AMD alkoi laittamaan Ryzen-porsessoreilla hanttiin. 99% Intelin hautajaisia ennustavista ei vain tiedä tai ymmärrä, että kyseinen yritys tekee aivan järjettömän määrän muitakin tuotteita.

Jos vain saavat rahoituksen ja tolkuttoman lainakuorman tokenemaan, niin eiköhän Boeing tuosta selviä. Jos katsoo kuinka paljon väkeä paja työllistää suoraan ja välillisesti, niin eiköhän tuo ole ns. "too big to fail".

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään