Jani Hyppänen

Flyr - uusi norjalainen lentoyhtiö

3 viestiä aiheessa

Uusi norjalainen lentoyhtiö Flyr on esitellyt suunnitelmiaan. AOC-hakemus on jätetty lokakuussa 2020 ja yhtiö odottaa voivansa aloittaa liikenteen kesäkuussa 2021.

Tarkoitus on lentää Boeing 737-800 -kalustolla. Laivaston koko olisi yhtiön haaveiden mukaisesti 28-30 konetta. Tällä hetkellä palkattua henkilökuntaa on 30 ihmistä. 

Norjassa vaikuttavat tietysti SAS ja Norwegian. Wizz on myös laajentunut aggressiivisesti Norjaan. Unohtamatta koronaviruksen vaikutuksia. Täytyy siis sanoa, että rohkeita ovat suunnitelmat.

Lähde: Airways Magazine 28.1.2021

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Taustalla on osin ex-Norwegianin porukkaa, eli annetaan punanenän mennä nurin, uutta maalia koneisiin ja eikun kovaa ajoa?

E.Braathen tosin Flyrin pääjehuna, eli ei mikään suora copy-paste, mutta tulee vain väistämättä tuo ensin mieleen...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Flyrin noteeraus pörssissä ei ole edes virallisesti alkanut, mutta äskettäin pidetyllä osakeannilla kassaan on kertynyt parissa tunnissa (!) sijoituksia yht. 600 miljoonaa kruunua eli 58 miljoonaa euroa, mikä oli tavoite. Flyr arvelee saavansa leasingkoneita nyt puoleen hintaan, joten mikäs tässä on aloittaessa toimintaa kesäkuussa. Monet talousasiantuntijat epäilevät rahojen riittävyyttä ja ihmettelevät tavallisten sijoittajien intoa ostaa tuntemattoman lentoyhtiön osakkeita..

Lainaa

Det blev ett rally direkt och på bara ett par timmar var de 600 miljoner norska kronor som var målet uppfyllt. Och det kunde ha blivit än mer pengar, emissionen blev snabbt övertecknad. 

https://www.flygtorget.se/Aktuellt/Artikel/?Id=14072

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään