Petri Lehtovirta

Irlantilainen Net Air maakuntalentojen operaattoriksi Suomeen?

3 viestiä aiheessa

Irlantilainen Net Air Group selvittää, löytyykö Suomesta kiinnostusta yhtiön suunnittelemille jäsenyyteen perustuville kuukausihintaisille lennoille.

Niissä on ideana, että yritys maksaa tietyn summan joko henkilökohtaisesta tai tiimipohjaisesta jäsenyydestä, ja saa vastineeksi rajattoman määrän lentoja.

Lentojen määrää ei rajoiteta, mutta avoimena olevien varauksien määrää rajoitetaan.

Yhtiö lentäisi jokaiselle viidelle maakuntakentälle vähintään kerran päivässä eivätkä lennot olisi kolmiolentoja, koska niistä on tullut huonoa palautetta. Yhtiö on käynyt neuvotteluja neuvotteluja noin 20–70 paikkaisesta kalustosta.

Yhtiö on avannut nettikyselyn, jolla se haluaa herättää yleistä keskustelua, selvittää jatkoyhteyksien merkitystä ja kartoittaa yritysten kiinnostusta sen toimintamalliin.

 

https://yle.fi/uutiset/3-11657937

1 henkilö tykkää tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Toistaiseksi vaikuttaa siltä, että Net Air-yhtiö on vasta aloittelemassa toimintaansa ja esittelee mallia, jossa nettisivuilla on (photoshopattu?) Pilatus PC-12 ja toiminta muussa suhteessa käytännössä kopsattu Surf Airilta tai Wheels Upilta, jotka molemmat väittivät aloittavansa toiminnan myös Euroopassa mutta ovat siirtyneet takaisin USA:han.

https://www.net-air.eu/

Kuvahaulla ei löytynyt mitään (ihan oikeaa) konetta, joka olisi maalattu Net Airin liveryyn, eikä haulla yhtään asiakasarvostelua tai muuta mainintaa. Toisaalta, muilta firmoilta vuokratuilla koneillakin voi operoida, jne., mutta luulisi että nimi Net Air olisi siellä välissä jossakin mainittu.

Firmalla itsellään ei näytä olevan ainakaan Irlannissa operaattorilupaa alle tai yli 20 matkustajan koneisiin:

https://www.aviationreg.ie/Licence_Holders/Default.140.html

Näillä tiedoilla en suuresti luottaisi firman tulevaisuuteen Suomessa. Ryhtyykö virtuaaliyhtiöksi? Vai lässähtääkö kasaan kuten Go! Aviation, tai Flying Finn, tai Söder?

Muokattu: , käyttäjä: Ilkka Mäkelä
3 henkilöä tykkäävät tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

On toki olemassa vielä nettisivu "Net Air Nordic", jossa ei ole juuri muuta kuin isompien ja pienempien lähinnä businesslentokoneiden kuvia, ja teksti "Your Nordic Carrier". Facebooklinkki tai LinkedIn-linkki eivät johda minnekään. Chat-mahdollisuus on, mutta vastaakohan siellä kukaan? Melkoisen riisuttu sivu siis.

Copyright on otettu haltuun kiitettävällä tarmolla.

Lainaa

© 2023 by Graphic Design Porfolio.

Vuosi on siis 2023...

https://www.net-air-nordic.com/

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään