Tero Tuominen

Myydään Roland HP 135 -digitaalipiano ja jakkara

3 viestiä aiheessa

Ennen Tori.fi ja Facebook-kirppiksiä kysytään löytyisikö Forumilta jämäkän Roland HP 135 -digitaalipianon tarvitsijaa? Ikää on plus parikymmentä vuotta, joten laite on ajalta jolloin asiat tehtiin kunnolla. Oman testauksen perusteella edelleen täysin toimiva.

Rolandin laatua, täysi 88 koskettimen näppäimistö ja polkimet. Aiheesta jotain ymmärtävät vieraat ovat kehuneet soittotuntumaa. Ainakin kuuloke- ja MIDI-liitännät. Erilaisia soittotiloja. Mukaan Rolandin oma korkeussäädettävä pianotuoli.

Syynä myyntiin se, että perheen pianistit ovat muuttaneet omilleen. Sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja ei lähetettävissä ainakaan ilman merkittäviä kustannuksia. Purettavissa kuljetusta varten kahteen osaan. Siirtyy koetellusti farmariautossa takapenkit alastaitettuina. Itse roudasin yksin mutta suosittelen kahta kantajaa.

Hintapyyntö yhteensä 300 e. Mahdollisen kiinnostuksen voi ilmaista yksityisviestinä.

Roland_HP135__net_1.jpg

Roland_HP135_2_net.jpg

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
1 hour ago, Jorma Kosonen said:

Ennen kuin joku yli 60 asteisessa pyykissä piponsa pessyt huomauttaa, että tämä kauppapaikka on vain ilmalukrääsälle niin laitan Rolandista tietoa Teron puolesta.

FlightForumin kauppapaikan määrittelyhän on: "Osto ja myyntipalsta ilmailuun ja tietotekniikkaan liittyville tuotteille." Ja mitäs digitaalipiano on ellei tietotekniikkaa :D

Yksi kiinnostunut muuten on jo löytynyt... mutta vasta alustavasti.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään