Rolf Niemi

MSFS 2020 Update 1.9.3.0

27 viestiä aiheessa

Eilen vielä ennen päivitystä kaikki sujui tähän päivään verrattuna simumaailmassani suhteellisen hyvin ja jouhevasti lukuunottamatta Helsinki-kokeiluani. Tein äsken pari testilentoa  sekä Japanissa (RJFU Nagasagi - RJFS SAGA) että Suomessa EFOU - EFKI. Maisema näytti suttuiselta ja sama ongelma kuin tällä keskustelun aloittajalla -> katso kuva

 

https://www.avsim.com/forums/topic/585993-im-personally-done-with-msfs-post-3rd-patch/

 

VFR-karttaa en viitsinyt edes kokeilla koska se foorumien mukaan kaataa simun työpöydälle -> CTD. Käytän sen sijaan Little Nav Mappia koska siitä saa kaiken tarvittavan tiedon reitin suunnittelussa.

 

Mitään muutoksia Grfiikka-osastossa en tehnyt enkä teekkään, koska en tiedämistä tuo "suttuisuus" johtuu. Ruudunpäivitys on tasalaatuista eikä mitään nykimisiä kummallakaan lennolla ollut. Liikennettä oli kentillä ja sää lienee aika kohdillaan havaintojeni mukaan. Jotenkin tässä mentiin nyt hieman takapakkia mielestäni tässä päivityksessä. Lentokorkeus on ollut 2500 - 5100 jalkaa.

 

Asennettuna ei ole muita lisäosia kuin kolme ORBX kenttää: 1S2, KORS ja OG20 + Aerosoftin ilmainen lisäosa.

 

Onko muilla mitään vastaavaa kokemusta asian suhteen?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Voihan tuo olla, että maisema kauempana on vähän suttuisempaa, mutta en odota oikeastikaan näkeväni mitenkään tarkasti kaukaisuuteen. Minua ei ole mikään vaivannut/haitannut maisemassa tässä suhteessa, AVSIM ketjun ensimmäinen kuvakin näytti minusta hyvältä, myös suurimmassa koossa.

 

VFR kartta ei ole kaatanut simua, olen käyttänyt sitä lähes joka lennolla jossain kohtaa. Sen sijaan Garmin on tehnyt tepposet pari kertaa, kun olen yrittänyt navigoida lentosuunnitelmassa eteenpäin tai muuttaa sitä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Foorumilla on myös juttua siitä, että päivitys saattaa nollata asetukset. Onhan Bing streaming päällä? Ja asetukset muutenkin niin kuin ennen patchia?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lukemastani päätellen ongelman ydin on LOD. Maisemassa puut hyppii koneen edessä esiin sitä mukaan kun lento etenee eikä tätä tapahtunut ennen tätä uutta päivitystä. Minulla Steam-versio enkä sitten osaa sanoa, miten tuo seikka asiaan vaikuttaa. Rakennusten osalta kuuluu olevan myös ongelmia samoin kuin vedenkin.

 

Tuo linkittämäni kuva ei näytä niin huonolta kuin mitä se minun simussani nyt näyttää, mutta tarina siinä alla kertoo kaiken oleellisen.

 

AVSIMissä on tarinaa jonkin verran samoin täällä:

 

https://forums.flightsimulator.com/t/another-big-patch-lod-still-terrible-compared-with-pre-alpha-1-16-x-which-looked-perfect/288551

 

Täytynee alkaa harrastamaan yölentoja toistaiseksi koska tähän käyttäjä tuskin pystyy mitenkään radikaalisti vaikuttamaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Foorumilla on myös juttua siitä, että päivitys saattaa nollata asetukset. Onhan Bing streaming päällä? Ja asetukset muutenkin niin kuin ennen patchia?

 

Asetukset ovat samoin kuin ne ennen päivitystä olivat. Bing Stream - täytyy tutkia. Kiitos vinkistä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minulta hukkuivat päivityksessä grafiikan asetukset. Simua käynnistin sen verran, että totesin järvien korkeuden olevan edelleen pielessä. MopoAsetusista johtuen maisema ei näyttänyt erityisen hyvältä.

 

Japanin päivityksellä oli tiukka takaraja pelimessujen takia. Luulen, että sitä on harsittu kiireellä kasaan ja siitä on koitunut ”pieniä” sivuvaikutuksia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tein mielenkiitoisen havainnon. Kävin kaikki asetukse klikkaamalla jokaisen asetuksen pois /pienemmälle ja takaisin alkuperäiseen asentoon ja joitakin grafiikka-asetuksia kireämmälle ja kas - maisema parani ainakin jonkin verran. Ei tämä tosin ole eilisen veroista, mutta parempaa kuin päivätestit osoitti.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Palauttelin asetuksiani ja kuva alkaa näyttää taas siltä kuin pitääkin, mutta nyt minullakin on Kumlingen rakennukset viti-valkoisia.

Kun starttasin aiemmin, niillä simun asennuksen jälkeisillä väärillä asetuksilla Malmilta, rakennukset olivat teksturoitu.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Täälläkin näyttää nyt melko hyvältä. En tiedä miten tuo Terrain Shadows : OFF vaikuttaa asiaan, mutta näillä mennään. Nuo kuuluisat framet on asetettu 60:een ja näyttää olevan nyt 58-59.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onhan tuossa maassa jo ne valokuvien varjot, joten siksi varjojen poistaminen ei ole niin iso juttu.

 

Poiston seurauksena varjot saattavat puuttua käsin tehdyistä kentistä. Auringon ollessa matalalla ero onkin sitten jo merkittävä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onhan tuossa maassa jo ne valokuvien varjot, joten siksi varjojen poistaminen ei ole niin iso juttu.

 

Poiston seurauksena varjot saattavat puuttua käsin tehdyistä kentistä. Auringon ollessa matalalla ero onkin sitten jo merkittävä.

 

Tuo Terrain Shadows ei vaikuta kenttärakennusten/-objektien, eikä vuorien varjoihin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minulla on aikaisempien simujen kanssa ollut ongelmia monin verroin enemmän kuin tällä uudella. Ei ole kertaakaan kaatanut konetta eikä mennyt jumiin. Miltei kaikkea olen kokeillut siitä VFR kartasta lähtien. Se on yleensä kakkosnäytöllä. Ainut moitittava on päivitysten kestoaika. Japanipäivityksen jätin eilen illalla yöksi päivittämään, kun eteni niin hitaasti. Aamulla oli valmis. Vaihto vanhalta HDD levyltä SSD levyllekin onnistui melko kivuttomasti. Toivottavasti ongelmat eivät ala sitten kun luovun tuosta testaamastani xbox-passin neljä euroa kuukaudessa maksavasta. Kokemukset ovat sen verran hyvät, että omaksi ostan ihan muutaman päivän sisällä. Levyt vai lataus netistä, siinä vielä kysymys?

Se on kanssa tosiasia, että GPU on kanssa päivitettävä GTX1060 ei riitä kunnolla. FPS pyörii keskimääräisillä MEDIUM/HIGH /Ultra asetuksilla kahdenkympin kahta puolta. Se ei oikein tyydytä, ja ULTRAA janoaa hän, sekä jouhevaa, nykimätöntä liikettä.

Tämä neuvo oli mielestäni hyvä. Se nosti FPS lukuja ja valaisi muutenkin miten monipuolisesti tätä simua voi säädellä. Laitan Google kääntäjällä käännetyn version tähän loppuun.

Pitkä tarinahan tuo on, mutta ketä ei kiinnosta, olkoon lukematta. Ja jos siitä jollekulle on apua, niin hyvä niin. Minulla ainakin nykiminen väheni ja FPS nousi siedettävälle tasolle. :)

 

 

 

Kuinka lukita FPS, kehysnopeusraja

Kuten edellä mainitsin, v-sync-toiminnon poistaminen käytöstä poistaa "Frame Rate Limit" -asetuksen. Jos aiot lukita pelin nopeudella 30 tai jopa 60 kuvaa sekunnissa, avaa Nvidian ohjauspaneeli> Ohjelman asetukset> valitse Microsoft Flight Simulator. Kytke “Max FPS Limit” päälle ja aseta arvo suurimmalle FPS: lle, jonka GPU voi tehdä. Jos aiot lukita FPS alle 60, suosittelen, että asetat arvoksi 30 FPS hyvälle kehystaajuudelle.

 

 

Tietysti. Render Scaling -vaihtoehdon pienentäminen parantaa suorituskykyä. Suosittelen sen säätämistä korkeammalla tarkkuudella, kuten 4K ja 1440P, mutta se saa pelin näyttämään epäselvältä ja epätarkkuuden intensiteetti riippuu siitä, kuinka pieneksi asetat sen. Suosittelen, että 1080p-arvo on 100.

 

Anti-Aliasing

Anti-Aliasing on graafinen asetus, joka poistaa rosoiset reunat pelin sisällä. Tämä asetus tottui verottamaan suorituskykyä melkoisesti, mutta se tapahtui ennen TAA: n (Temporal Anti-aliasing) käyttöönottoa. Nyt TAA: sta on tullut standardi AA-ratkaisu videopeleissä.

Suosittelen, että otat TAA: n käyttöön, vaikka joudut uhraamaan muita graafisia asetuksia, koska tämä anti-aliasing-ratkaisu on paras vaihtoehto tässä ja tekee pelistä hyvännäköisen.

 

Maaston yksityiskohdat

Tämä asetus säätää maaston laatua ja mielenkiintoista on, että pelaajat eivät huomaa suurta eroa pudottaessaan sen alle 100 tai korottamalla sitä. Tätä laatua on muutettava järjestelmän mukaan, ja koska se on liukusäädin, en voi suositella täydellistä arvoa. Pelaajien on muutettava tätä asetusta itse. Huomaa, että Terrain Detail Of Detail -asetukseksi 100 vastaa huippuluokan esiasetusta.

 

Suositus: Pelaaja määrittelee

 

Maaston vektoridata

Tämä Microsoft Flight Simulator 2020 -grafiikka-asetus säätää kuinka monta näytettä peli käyttää teillä, vedellä ja muilla kaarevilla kohteilla maastossa. Mitä korkeampi tämä asetus on, sitä yksityiskohtaisemmat nämä edellä mainitut objektit ovat.

 

Tämän asetuksen pudottaminen Medium to Ultra -asetukseen ei heikennä yksityiskohtia merkittävästi, mutta pudottaminen Low-tilaan osoittaa selkeää laadun heikkenemistä. Suosittelen Mediumia keskikokoisille tietokoneille ja asetan arvoksi High voimakkaille tietokoneille.

 

Suositus: Keskitaso

 

Rakennukset

"Rakennukset" on yksi graafisista asetuksista, joka maksaa paljon suorituskykyä. Onneksi tämän asetuksen asettaminen Medium, High tai Ultra ei muuta rakennuksen laatua dramaattisesti. Keskitason asetusta suositellaan tässä FPS: n tallentamiseksi. Nosta se korkeaksi, jos aiot pelata peliä 30 FPS: llä, koska GPU: lla on tarpeeksi tilaa tilaa sen käsittelemiseksi.

 

Suositus: Keskitaso

 

Puut

Tämä graafinen asetus toimii melkein kuin rakennukset. Medium-, High- ja Ultra-asetukset eivät ole merkittävästi erilaisia visuaalisesti. Kun asetat sen Medium-tilaan, se tallentaa FPS: n, mutta Mediumissa pelaajat muuttuvat lehtineen ympärille ja hieman epäselviksi. Korkeaksi asettaminen ratkaisee ongelman.

 

Tulen kaikki kuvan laatuun verrattuna FPS: ään, aseta se Medium-tilaan, jos haluat parantaa FPS: ää, tai valitse High, jos et halua nähdä aliaksia tai sinulla on GPU, joka pystyy käsittelemään sitä.

 

Suositus: Keskitaso FPS: n tallentamiseksi, Korkea kuvanlaadun parantamiseksi

 

Ruoho ja pensaat

Tämä asetus vaikuttaa suorituskykyyn, jos asetus on Korkea ja Ultra. Älä sammuta tätä asetusta, koska peli näyttää karuilta. Määritä sen arvoksi vähintään Medium, jotta FPS ja hyvä kuvanlaatu ovat tasapainossa.

 

Suositus: Keskitaso

 

Kohteen yksityiskohdat

Tämä asetus säätää etäisyyttä, jolla yksittäiset objektit renderoidaan laadukkailla resursseilla. Mitä enemmän nostat liukusäädintä, sitä enemmän vaikutus suorituskykyyn. Koska se on liukusäädin, en voi suositella täydellistä arvoa, pelaajien on säädettävä hänen omaansa. Objektin yksityiskohdataso 100: lla vastaa myös huippuluokan esiasetusta.

 

Suositus: Pelaaja määrittelee

 

Volumetriset pilvet

Microsoft Flight Simulator 2020 -pilvet ovat videopelien realistisimpia pilviä. Koska pelaajat lentävät lentokoneita, he kohtaavat pilviä useammin. Volumetriset pilvet voivat heikentää suorituskykyä, mutta myrskyisissä olosuhteissa. Suosittelen pitämään tämä asetus korkealla.

 

Suositus: Korkea

 

Rakenteen resoluutio

"Texture Resolution" on tekstuurin laatu. Tämä asetus ohjaa maaston tekstuurien laatua. Tämän asettamisen muuttaminen tekee pintarakenteista hyvät, varsinkin jos pelaajat lentävät matalalla, mutta se maksaa suorituskyvyn.

 

Suosittelen, että asetat sen keskitasolle, jotta tekstuurit eivät ole niin huonoja. Voit kuitenkin asettaa sen korkeaksi, jos et pidä keskitason laadusta. Suosittelen asettamaan sen korkeaksi, jos aiot pelata Microsoft Flight Simulatoria 30 FPS: llä.

 

Suositus: Keskitaso

 

Anisotrooppinen suodatus

Anisotrooppisella suodatuksella ei ole merkittävää vaikutusta suorituskykyyn, joten aseta se arvoon 16X.

 

Suositus: 16X

 

Rakenteen supernäyte

Texture Supersampling on yksi suorituskykyyn vaikuttavimmista asetuksista Microsoft Flight Simulator -sovelluksessa. Tämä asetus tekee avaintekstit, kuten lattiamerkinnät, korkeammalle arvolle ja pienentää sen sitten alkuperäiseen resoluutioon.

 

"Texture Supersampling" -asetus parantaa keskeisten tekstuurien visuaalista laatua maastossa. Suosittelen asettamaan sen arvoksi 2 × 2, mutta pelaajat voivat asettaa sen arvoon 4 × 4, jos he pelaavat 30 FPS: llä tai jos niillä on huippuluokan GPU.

 

Suositus: 2 × 2

 

Rakenteen synteesi

Tämä graafinen asetus ohjaa syntetisoitujen tekstuurien laatua. Tämä on eräänlainen tiettyjen tekstuurien jälleenrakennus käyttämällä heikkolaatuisia materiaaleja. Suosittelen sen asettamista Medium-tilaan, mutta paremmaksi kuvanlaaduksi se voidaan asettaa High-arvoksi.

 

Suositus: Keskitaso

 

Veden aallot

Kuten asetuksen nimestä voi päätellä, se ohjaa pelin vesiaaltojen laatua. Medium, High ja Ultra välillä ei ole paljon eroja. Suosittelen asettamaan sen korkeaksi FPS: n ja laadun tasapainon saavuttamiseksi.

 

Suositus: Korkea

 

Varjokartat, Maastovarjot

Molemmat näistä asetuksista säätävät varjojen tarkkuutta ja kauempana olevia varjoja. Kun asetat ne korkeiksi arvoiksi, peli näyttää hyvältä näköetäisyyden huomioon ottaen. Niiden asettaminen hieman korkeille arvoille on hyvä, koska se tekee lehdestä hyvännäköisen.

 

Ota yhteyttä Shadowsiin

”Contact Shadows” täyttää aukon varjon ja sitä heittävän esineen välillä, jotta se näyttää luonnolliselta. Tämä on pohjimmiltaan näyttötila-tekniikka, eli se renderöi vain pelaajan esineiden varjot

Ota yhteyttä Shadowsiin

”Contact Shadows” täyttää aukon varjon ja sitä heittävän esineen välillä, jotta se näyttää luonnolliselta. Tämä on pohjimmiltaan näyttötila-tekniikka, eli se renderöi vain pelaajan näkökentässä olevien esineiden varjot, joten se ei vaikuta paljoakaan suorituskykyyn. Suosittelen asettamaan sen korkealle.

 

Suositus: Korkea

 

Tuulilasin vaikutukset

Tämä graafinen asetus ohjaa säävaikutuksia koneen tuulilasiin. Aseta tämä arvoksi Korkea, koska se ei vaikuta niin paljon suorituskykyyn ja se voidaan asettaa Ultra-arvoksi.

 

Suositus: Korkea

 

Ympäristön okkluusio

"Ambient Occlusion" on asetus, joka on yleensä yksi verotuksellisimmista asetuksista videopeleissä. Jostain syystä Ambient Occlusion -asetuksen asettaminen Ultralle ei vaikuta suorituskykyyn. Joten suosittelen asettamaan sen arvoksi Ultra tai pudottamaan sen korkeaksi.

 

Suositus: Ultra

 

Heijastuksia

Heijastukset ovat jotain, jota pelaajat eivät näe koko ajan. Ainoa havaittavissa oleva heijastus pelissä on ohjaamonäkymässä, kun koneohjaimet heijastuvat tuulilasiin. Asettaminen keskitasolle tai korkealle tekisi työn.

 

Suositus: Korkea

 

Kevyet akselit

Tämä graafinen Microsoft Flight Simulator -asetus hallitsee pilvien, rakennusten ja vuorten läpi tulevia valonsäteitä. Aseta tämä arvoksi Korkea, koska se voi saada pelin näyttämään hyvältä. Jos haluat lisää FPS: ää, aseta se keskitasolle.

 

Suositus: Korkea

 

Kukinta, terävyysalue, linssin heijastus

Näillä graafisilla asetuksilla ei ole paljon vaikutusta suorituskykyyn, mutta syväterävyys saattaa pudottaa FPS: n joillekin, mutta se voidaan helposti asettaa Ultra: lle.

 

Käytä yleisiä lentomalleja (moninpeli ja tekoälyliikenne)

Näiden asetusten ottaminen käyttöön parantaa pelin suorituskykyä, jos pelaajat aikovat pelata moninpelejä tai ovat mahdollistaneet todellisen lentoliikenteen. Jos ei, niin poista ne käytöstä.

 

Kuinka saada 1080p / 60 FPS, Performance Boost

Varmista ensin, että olet asentanut uusimman GPU-ohjaimen eikä taustaprosessia käytetä liikaa suorittimen, GPU: n tai HDD: n käytössä. Microsoft Flight Simulator 2020 -sovelluksessa on muutamia muita asetuksia, jotka vaikuttavat merkittävästi pelin suorituskykyyn.

 

Vaihtoehtojen Data-välilehden Tietoyhteydet-kohdassa ovat seuraavat asetukset, jotka voivat pudottaa pelin FPS: n melko matalaksi.

 

Bing Data World -grafiikka

PhotoGrammetry

Live reaalimaailman lentoliikenne

Live sää

 

"Live reaalimaailman lentoliikenne" ja "Live Weather" ovat kuitenkin verotuksellisimpia vaihtoehtoja etenkin suorittimessa. Poista molemmat käytöstä, jos suorittimesi kamppailee.

 

Ota lisäksi Rolling Cache käyttöön Data-välilehdessä. Tämä auttaa parantamaan pelin suorituskykyä eikä anna pelin änkyttää. Rolling Cache toimii parhaiten nopealla asemalla, mieluiten se olisi SSD. Kuten aiemmin mainitsin, jos sinulla on SSD, asenna siihen Microsoft Flight Simulator, koska se auttaa pelin suorituskykyä.

 

Paitsi että, on olemassa Nvidia-ohjauspaneelin asetukset, jotka auttavat parantamaan pelin suorituskykyä. avaa Nvidia-ohjauspaneeli> Hallitse 3D-asetuksia> Ohjelma-asetukset> valitse peli. Tee seuraavat muutokset.

 

Anti-aliasing-FXAA - ”Pois”

Anti-aliasing-Gamma Correction - ”Pois”

CUDA-näytönohjaimet - "kaikki"

Matala viive -tila - riippuu soittimesta.

Määritä virranhallinnaksi "Ensisijainen suorituskyky"

Shader-välimuisti - ”Päällä” vain, jos käytät kiintolevyä. Sinun ei tarvitse ottaa sitä käyttöön SSD: lle.

Aseta tekstuurisuodatus - laaduksi "Suuri suorituskyky"

Kolminkertainen puskurointi - "Pois"

Aseta Pystysynk. Asetukseksi ”Päällä”

 

Käytä näitä asetuksia, ja pelaajat näkevät parannuksen Microsoft Flight Simulatorin suorituskyvyssä, ja peli toimii 60 FPS: llä.

 

Kaikki tämä koskee Microsoft Flight Simulator 2020 PC Tweaks -sovellusta, jossa on vinkkejä 60 fps: n saamiseen ja pelin suorituskyvyn parantamiseen. Jos kohtaat virheitä ja ongelmia muiden PC-pelien tai tietokoneesi kanssa, katso myös keskuksestamme yleisiä PC-virheitä ja niiden korjauksia.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Edellinen päivitys poisti ohjainten herkkkyyden säädön...no tässä päivityksessä se palasi takaisin.

Nyt sitte VRF kartta ei toimi....jos joku on saanut toimimaan, olis kiva jos antaisi infoa miten?

yst. Jussi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Edellinen päivitys poisti ohjainten herkkkyyden säädön...no tässä päivityksessä se palasi takaisin.

Nyt sitte VRF kartta ei toimi....jos joku on saanut toimimaan, olis kiva jos antaisi infoa miten?

yst. Jussi

 

Se ei toimi ainakaan, jos sitä ei ole valittuna simun toolbarissa aktiiviseksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Karttaan auttaa se, että sen laittaa automaattisesti käynnistymään lennon yhteydessä. Löytyy Assistance valikosta.

 

 

[attachment]433442_screenshot-434.jpg[/attachment]

 

EDIT

Tjaa, eipä tämäkään taida aina auttaa...  :P

screenshot-434.jpg.1705daa40b3f672ae184a2a6728e978c.jpg

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu oli valittuna, mutta kartta aukeaa siten, että pelkkä lentokenttä näkyy koko lennon ajan. Aiemmassa päivityksessä kartassa näkyi kone ja reittipisteet yms yms...

Mikähän tässä on nyt jäänyt huomaamatta???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu oli valittuna, mutta kartta aukeaa siten, että pelkkä lentokenttä näkyy koko lennon ajan. Aiemmassa päivityksessä kartassa näkyi kone ja reittipisteet yms yms...

Mikähän tässä on nyt jäänyt huomaamatta???

 

Mulla ainakin VFR Map pitää olla jonkun aikaa auki näkyvissä ennenkö alkaa ilmatilat/reittipisteet piirtymään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mulla ainakin VFR Map pitää olla jonkun aikaa auki näkyvissä ennenkö alkaa ilmatilat/reittipisteet piirtymään.

 

Jep niin on mullakin...eilen illalla noin tunnin sightseen...mutta mikhän ei muuksi muutu??

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

nVidia-ohjauspaneeli on yksi tapa säätää simun asetuksia, mutta entäpä vanha kunnon nVidia Inspector - eikö se enää sovellu tämän uuden simun asetusten säätämiseen? Ainakaan minä en hakemisesta huolimatta löytänyt juuri mitään asiasta. Tuo Sepon suomennettu ohje on aivan hyvä. Itsekkin olen sitä alkuperäistä käyttäen yrittänyt säätää asetuksia kohdalleen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

nVidia-ohjauspaneeli on yksi tapa säätää simun asetuksia, mutta entäpä vanha kunnon nVidia Inspector - eikö se enää sovellu tämän uuden simun asetusten säätämiseen? Ainakaan minä en hakemisesta huolimatta löytänyt juuri mitään asiasta. Tuo Sepon suomennettu ohje on aivan hyvä. Itsekkin olen sitä alkuperäistä käyttäen yrittänyt säätää asetuksia kohdalleen.

 

Voithan inspectorillakin säätää AA:ta mutta vältän ite ainakin mahdollisimman paljon ylimääräisten ohjelmien käyttöä ettei mennä siihen FSX/P3D-asteelle, jossa jokainen asetus tehdään erillisellä softalla. Nvidia control panelista olen rajoittanut fps:n ja muuten asetukset laitan simusta.  NCP:stä voi koittaa AA:ta parantaa, jos haluaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Voithan inspectorillakin säätää AA:ta mutta vältän ite ainakin mahdollisimman paljon ylimääräisten ohjelmien käyttöä ettei mennä siihen FSX/P3D-asteelle, jossa jokainen asetus tehdään erillisellä softalla. Nvidia control panelista olen rajoittanut fps:n ja muuten asetukset laitan simusta.  NCP:stä voi koittaa AA:ta parantaa, jos haluaa.

Ok - kysyin vain siksi, että tuo Inspector oli ennen "must be"-ohjelma, mutta olet oikeassa, kaikkea ylimääräistä on viisasta välttää.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään