Olli Hänninen

Condor 2 purjelentosimulaattori

1 viesti aiheessa

Illat pimenee ja purjelentosimulaattoritkin alkavat yhä enemmän kiinnostamaan. Vaikka nyt FS2020 onkin kovasti pinnalla. Niin onko täällä Foorumilla Condor 2 purjelentosimun lentäjiä? Condor 2 on kyseisen valmistajan uusin versio purjelentosimulaattorista ja ainakin uusia koneita tähän versioon on tehty verrattuna vanhaan. Mutta aika hintava on Condor 2:n pro versio, jossa tulee kaikki koneet mukana. Onko Condor 2 kannattava ostos?

 

Entäs onko kukaan tehnyt tuohon simuun esim. Suomen maisemia? Ainakin valmistajan sivuilla luvataan, että tähän pystyy luomaan omia maisemia valmistajan sivuilta ladattavalla ohjelmalla. Onko siis tähän simuun tehty Suomen maisemia tai joitain muita maisemia ja mistä niitä löytäisi jos niitä on tehty. Entäs verkkolentäminen? Onko Condor 2:lla Suomessa verkkopelaajia tai onko luotu verkkoja Suomessa jossa voisi kisailla?

 

Minkälaisella laitteistolla olette Condor 2:sta käyttäneet. Itse olen ostamassa uutta konetta niin ajattelin, että minkälainen kannattaisi hommata, että Condor 2 ja mahdollisesti myös FS2020 pyörisi hyvin. 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään