Tapio Kallberg

ViewTracker

6 viestiä aiheessa

Ostin tuo itselleni. Toimii ja tunnistetaan heittämällä MSFS simussa kunhan muistaa startata trakkerin ViewTracker-softassa.

 

Oletussäädöillä todella levoton. Pikaisten säätöjen jälkeen (noin vartti) toimii siedettävästi.

Laitoin ensin kaikki 6 säätöakselia nollille. Sen jälkeen lähdin säätämään akselin kerrallaan sopivalle herkkyydelle.

 

Alaspäin katsominen on nykysäädöillä hieman epävakaa -> vaikeuttaa painikkeiden sorkkimista hiirellä. Muutoin toimii vallan hyvin.

Jos muu ei auta, niin kokeilen kameran siirtoa monitorin alareunaan.

 

Näytön resetointi (=keskitys) oli helppo mapata tikun painikkeeseen. Painiketta ei onneksi tarvitse käyttää normaalikäytössä.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jatkoin kokeiluja eilen illalla. Kasvojen seuranta toimi omalla web kameralla selvästi huonommin kuin päivän valossa. Säätöikkunassa näkee hyvin miten kamera hukkaa kasvojen tarkennuksen aika ajoin.

Poistin kaikki muut seuranta akselit paitsi pään kääntö ja nyökkäys. Sain seurannan rauhoittumaan myös hämärähkössä huoneessa. Noilla akseleilla pärjään auttavasti niissä pienkoneissa joilla yleensä lentelen.

Eli ei toimi täydellisesti, mutta on silti hintansa arvoinen.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Trackeri sekoilee silmälasien linssien heijastuksista kun silmät jäävät heijastuksen taakse piiloon. Ilman laseja softa toimii melkein virheettömästi. Laseja minun on pakko käyttää jos haluan lukea mittareita. Pitänee järjestää valaistus niin että lasit eivät heijastele. Niin ja on minulla polarisaatiolinssejä. Jos sellaisen pistäisi kameran eteen...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Asensin beta-vaiheessa olevan SmoothTrack softan Android puhelimeeni (Hinta runsaat 5€). En tiedä tekeekö tuo puhelimen pään ohjelma muuta kuin toimii kameraan, mutta kaikki toimii nimensä mukaisesti pehmeästi. Onko Samsung A41:n kamera vaan niin paljon parempi Kun tuo web-kamera? PC:n päässä ajetaan samaa OpenTrack softa kuin ViewTrackilla. Jos ei pidä säätämisestä, niin oletussäädöilläkin tulee toimeen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään