Robin Karinen

FSNnordic Discord-serveri

3 viestiä aiheessa

fc0b01fe10a0b8c602fb0106d8189d9b.png

Suoraan asiaan: Liity FSnordicin suomenkieliseen keskusteluun Discordin kutsulinkillä!

 

Keskustelua reaaliaikaisesti 2020

 

Kaipaatko verkkolennollesi kaveria lyhyellä varoitusajalla? Haluatko jakaa kuvakaappauksia tiheään ja loputtomaan virtaan? Haluatko tutustua muihin lentosimuilijoihin kuten suuri osa tietokonepelaajista nykyään?

 

Discord lienee jo tuttu myös monelle foorumin käyttäjälle. "FSnordic.net uudistusta" -ketjussa Discord oli mainittu parannusehdotuksena ja

nyt kun tiedostoalue on saatu päivitettyä niin sanotusti MSFS2020-aikaan, on mielestäni hyvä hetki luoda myös MSFS2020-aikaan sopiva reaaliaikaisempi suomalainen lentosimulaattoriyhteisö.

 

Säännöt

 

Serverin säännöt löytyvät päivitettynä serveriltä, ja ne pohjautuvat ainakin aluksi Foorumin sääntöihin, joskin Discordissa voit käyttää myös vain omaa nimimerkkiäsi.

FSNordicin IRC-kanava on myös edelleen jokseenkin käytössä, ja mielestäni vanhan IRC-etiketin ohjeet sopivat hyvin noudatettavaksi Discordissakin.

 

Discordissa tosin ei voi oikein idlata väärin. :)

 

Lisää Discordista

 

Discordissa yhteisöllisyys on tärkeää ja siksi omastakin mielestä on tärkeää, että se muodostuu sisältäpäin. Tästä syystä kehitysehdotukset ovat tärkeitä. Kehitysehdotuksiin voi kuulua esimerkiksi erilaisten tapahtumien ideointi, botit ja suositukset käyttäjistä serverin moderaattoreiksi.

 

Yksityisyydensuoja

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sekava sivusto tuntuu olevan. En ymmärrä mitä lisäarvoa tai uudistusta tuo discord toisi tähän simukeskuteluun?

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sekava sivusto tuntuu olevan. En ymmärrä mitä lisäarvoa tai uudistusta tuo discord toisi tähän simukeskuteluun?

 

 

Tapio, luulen, että etenkin MSFS2020 julkaisun jälkeen tulee suomalaiseen simukeskusteluun tarkoitetulle Discordille paljon enemmän käyttöä, etenkin uusien moninpeli-ominaisuuksien kanssa. Foorumia ei oikein ole tarkoitettu esimerkiksi spontaaniin lentoseuran etsimiseen tai omien lentostriimien mainostamiseen. Eipä näitä ole toki myöskään missään säännöissä kielletty, mutta ainakaan itse en ole vielä tälläisiin viesteihin juuri törmännyt. Discord on siitä hyvä, että kaikki nykypelaamiseen liittyvä tekeminen, kuten voip-ominaisudet ja edellä mainittu striimaaminen on integroitu samaan alustaan.

 

Voit laittaa mulle viestiä täällä tai mielummin Discordissa, niin voin kertoa paremmin Discordin ominaisuuksista.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään