Nicke Wäre

Auttakaa hädässä olevaa vanhan simun käyttäjää...

5 viestiä aiheessa

Morjesta,

 

Käytössä FS9 (vieläkin ;D) ja siihen on asennettuna lähes kaikki lisä-osat mitä vain mahdollista. Elikkäs ongelmana on se että simu tökkii ihan hullun lailla. FPS on lukittuna 30, mutta tökkii noin 5s-15s välein niin että framet putoaa 3-10fps ja hetken päästä on taas 30 kymmenen sekunnin ajan. Simun aloitusnäytössä koneen pyöriminen ei ole enää sulavaa niin kuin ennen. Mitään uutta en ennen tökkimistä ole asentanut enkä muitakaan muutoksia ole tehnyt. Tökkimisen määrä riippuu hieman addonien koosta (onko esim QW757 vai Project Airbus alla). Osaako joku kertoa ratkaisua ongelmaan vai heitänkö koneen suoraan ikkunasta pihalle?

 

-Nicke

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kokeile myös  koneen uudelleenkäynnistämistä.  Sitten avaat simun ilman että sitä ennen käyt missään netissä. Ainakin windows 10:ssä saattaa jotkut windowsin sivuprosessit syödä hetkittäin muistia valtavasti. Myös F-securen virustarkistusprosessit saattavat häiritä.  Tehtävien hallinnasta voi todeta mitä prosesseja on päällä.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

"FS9-aikaan" minulla oli F-Securen virustutka (työpaikalta saatu lisenssi). Lopulta se teki lentämisestä mahdotonta ja piti kokonaan poistaa (ei poistunut normaalikonsteilla, vaan piti hakea ohjeet F-Securen tuesta) ja korvata toisella virustarkistimella. Lennettäessä kannattaa toki aina käyttää v-tutkan pelitilaa (jos siinä sellainen on) tai ottaa se tilapäisesti kokonaan pois päältä.

 

En kuitenkaan usko (en tiedä), että tuokaan virusturva enää on yhtä kökkö ja muistirohmu kuin noina aikoina. Kun FS9:n koko kasvoi minulla lopulta yli 200 gigaan, tuli se lopulta niin epävakaaksi (CTD:tä tuli koko ajan ties miten monista syistä), että koko ajan piti lentää kieli keskellä suuta. Käyttömuistin loppuminen ei ollut niinkään ongelma (tosin saattoi sekin johtaa kaatumisiin - en enää muista antoiko FS9 mitään ilmoitusta muistin loppumisesta kuten FSX tekee).

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos kaikille neuvoista! Kaivelin internetin läpi huolella ja löytyi jos sun toista neuvoa. En ollut ainoa kenellä on alkanut FS9 lähiaikoina temppuilemaan. Gameux tiedosto aiheutti sitä ettei simu auennut ekalla kerralla ja sen sain korjattua. Tapion neuvoa kokeilin, että käynnistän simun ennen muita ja se auttoi asiaan ja taas toimii simu normaalisti (ainakin vähän aikaa).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään