Esa Sairio

Espanjan ilmainen photoscenery

5 viestiä aiheessa

Kun etsin niin löysin sivuston, josta ilmeisesti voi ladata ilmaisena koko Espanjan photosceneryn ja myös autogenin ja meshin. Tämä on yhteensopiva P3D:n kanssa!

 

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.  Linkistä alla löytyy monikymmensivuinen ohje sceneryn lataamisesta ja asentamisesta.

 

Kokeilin äsken ladata ohjeessa olevasta linkistä Kanarian saarten autogenit ja yhdistää ne minulla P3D4:ssä olevaan aivan toiseen (Rikoooo) Kanarian mallinnukseen, jossa ei ole autogenejä. Ihme tapahtui ja autogenit asettuivat hienosti paikoilleen. Suuria kaupunkirakennuksia ne eivät näköjään mallinna, kuten Las Palmasissa on. Metsääkin voisi olla enenmmän, mutta hyvä näinkin. Eikä La Palmaan tullut yhtään autogenejä.

 

http://www.cixvfrclub.org.uk/downloads/DLFiles/scenery/GUIDE_FOR_INSTALLATION%20(ENGLISH)%20v5.pdf

 

Ainon kokeilla koko Kanarian saarten imuroimista tuolta, asennan siihenkin autogenit ja tuolta ladattavan mahdollisimman tarkan meshin ja kokeilen näin muodostettua uutta Kanariaa nykyisen "viritykseni" tilalle. Tietenkin nykyinen pitää kokeen ajaksi kytekä pois P3D4:n scenery-valikosta ettei tule sekaannusta. Palaan asiaan!

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minulla oli pari vuotta sitten pohjois-Espanjassa tuosta sarjasta käytössä osa. Toimi kyllä Espanjan sisällä hyvin, mutta kun yritti lentää Ranskan puolelle niin simu kaatui aina!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Laitoin koko Kanarian saaret uusiksi tuosta linkistä SPAIN_PHOTOSCENERY (Mega), joka siis on ilmainen.

 

Aloitin Kanariansaarilla, mutta voi olla että laajennan photosceneryjä muuallekin Espanjaan (ehkä alueille, joissa on oikeasti lomailtu). Asensin P3D4:een 17_ISLA_CANARIAS- lisäosan, joka sisältää hyvät ilmakuvat Kanarian saarista, saarten meshin

(LOD 13) eli tarkkuus 5 metriä ja autogenit useimmille saarille. Myös lentokenttien korkeudet muodostuvat oikein. Huomasin että aiemmat ilmakuvat Kanarialta, jotka imuroin Rikooooosta, ovat samoja, mutta Rikoooon ilmakuvien LaGomeran saaren kuva on olennaisesti tarlempi (745M) kuin SPAIN_PHOTOSCENERYN vastaava (67M). Siksi korvasin huonomman ilmakuvan tuolla Rikooooon tarkemmalla 17_ISLA_CANARIAS:n Scenery-kansioon.

 

Pikku puutteita on, kuten aiemmin mainitsin. Autogenit eivät tee isompiin kaupunkeihin kerrostaloja juurikaan, vaan niiden tilalla on pienemmät talot. Taloja kuitenkin riittä saarilla, paitsi jostain syystä La Palmalta puuttuvat sekä talot että metsät. Saarille tulee myös voimalinjatolppia ja monia muita erikoisobjekteja.

 

Suosittelen tuota Kanariaa joka tapauksessa lämpimästi.

https://mega.nz/#F!LZcEyT5I!rvTfq8oluW5HNZiwQ78o-Q

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kävin Kanarian La Gomeran saarella P3D4:lla. Ohessa simukuva ja todellinen kuva samasta paikasta. Saaren photosceneryn resoluutio on 1 metri ja meshin tarkkuus 5 metriä.

Simukuvassa tien vieressä on mökki, jota ei ole eikä todellisuudessa tievalopylväitäkään ole tuolla vuoristossa. Ne saa pois, kun löydän "tievalofilun", jonka nimeän muuksi tuossa maisemassa.

 

[ attachment removed / expired ]

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään