Matti Westerholm

Ai-liikenteen luominen itse PreparD3v4:ssa.

4 viestiä aiheessa

AIFP3:n nykyinen versio tukee myös P3D:tä. Näin siis tekijän manuaalin mukaan. Omakohtaista kokemusta P3D:stä tai sen AI-liikenteestä minulla ei (vielä) ole.

 

WoAI-trafiikki asennetaan sen asennusohjelmalla ja uskoisin senkin toimivan P3D:ssä. Eri asia on sitten miten sen saa muokattua toimimaan xml-tyyppisessä lisurien asennustavassa (minulla ei taaskaan ole tuosta kokemusta). Ehkäpä tuossakin voisi käyttää jo aiemmin kertomaani fake-FSX-asennusta, josta sitten vain kopioidaan tarvittavat tiedostot P3D-simun käyttöön haluttuihin kansioihin.

 

Tuossa on huomattava se, että jos myöhemmin asentaa lisää WoAI-liikennettä, asennusohjelma muuttaa aiemmin asennettuja tiedostoja (esimerkiksi koneiden aircraft.cfg-tiedostoja) joten ne pitää kopioida uudelleen entisten päälle. WoAI-liikennettä voi asennusohjelmalla myös itse muuttaa/poistaa, mutta sekin toimii vain jos jokaisessa asennuksessa on käytetty asennusohjelmaa. Jälleen eri asia on mikä tuon muuttamisen tarve käytännössä on. WoAI:lta näyttää nykyään ilmestyvän päivityksiä hyvin harvakseltaan.

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Alpha India Group (AIGTech) on julkaissut AIG AI Manager (AIG AIM) betaversion, millä voi laitella AI-liikennettä P3Dv4:een.

http://www.alpha-india.net/

http://www.alpha-india.net/2018/12/14/aig-ai-manager-one-click-installer-release/

 

Pikasella kokeilulla tuntui toimivan.

Ko manageri hakee AIG:n julkaisemat eri yhtiöiden plaanit ja hakee, asentaa tarvittavat koneet netistä sekä tekee trafficbgl:t.

Voi asennella yhtiö kerrallaan tai bulkkina useampia yhdellä kertaa.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään