Tapio Ehder

DXGI_ERROR_DEVICE_RESET

6 viestiä aiheessa

Asensin äskettäin P3Dv4:n uudestaan, ja sen jälkeen on tullut muutama simun yhtäkkinen kaatuminen kesken lennon ja nyt viimeksi tällainen ilmoitus: DXGI_ERROR_DEVICE_RESET. Netistä tutkin asiaa ja sieltä löytyy kyllä ohjeita, mutta kiinostaisi tietää onko muilla ollut tällaista ilmoitusta ja kuinka usein tämän uuden version latauksen jälkeen?  Aikaisemmissa versioissa ei koskaan minulla ole ollut moista kiusaa. Minulla on Nvidia GeForce 530.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Täällä samanlainen ongelma syys-lokakuun vaihteessa.Simu kaatui aina kyseiseen ilmoitukseen.Ihmettelin tätä viikon verran ja meinasin täältäkin asiaa kysästä kunnes päätin

poistaa ohjauspaneelista 5kpl  N-Vidian ohjaimia lukuunottamatta N-Vidia PhysX-järjestelmäohjelmistoa.Tämän jälkeen kävin N-Vidian sivuilla lataamassa uuden ohjelmiston.

Asensin näytönohjaimen uudelleen puhtaalla asennuksella jonka jälkeen simu on toiminut ilman kyseistä ilmoitusta.Tiedä sitten johtuiko Windowsin päivityksistä vai mistä mutta

nyt ainakin kaikki on ihan Ok.Toinen asia mikä on ihmetyttänyt on simun aloitusvalikko missä on kaikki koneet näkynyt välillä mustavalkoisina.Tänään tuli taas Windowsin päivityksiä

Ja niitten jälkeen nekin on nyt värillisiä. Ihmeellisiä on välillä pienet probleemat!   

PS.Kyseessä P3Dv4.3 Uusinta versiota en ole vielä ladannut kun en ole varma toimiiko siinä kaikki asentamani lisurit,esim A2A koneet.                                                                                              

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Asenna näytönohjaimen ajurit uudestaan ja mikäli olet ylikellottanut näytönohjainta niin poista se. Tuo virhe tulee siitä ettei näytönohjain vastaa käyttöjärjestelmälle eli vika lienee jossakin muussa kuin itse P3Dssä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos kommenteista.  näytönohjaimen olen kyllä päivittänyt Ylikellottanut en ole, kun en edes osaa sitä tehdä!  ;D.  Simun säätöjä olen hieman alentanut varmuuden vuoksi, sitä joku nettikeskusteluissa on neuvonut tekemään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

 

Asensitko ajurit puhtaalla asennuksella?Tää vaihtoehto löytyy asennuksen edetessä määrättyyn vaiheeseen.

Itsellä ainakin auttoi se.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään