Juhani Pelli

Just Flight Traffic 360

3 viestiä aiheessa

Taas sitä ongelmaa pukkaa.

 

Tulin hankkineeksi joitain vuosia sitten tuon lisurin ja kokeilin sitä aikanaan PreparD3V4:een ja pelasi hienosti.

Erinäisten kiemuroiden takia jouduin poistamaan sen simusta ja nyt kun yritän asentaa sitä takaisn, se kyllä asentuu...tosin pitää installeri kohdentaa manuaalisti Prepard3V4:een.

SimObjects -kansiosta löytyy JFTraffic360-kansio jossa kaikki siihen kuuluvat koneet.

Options- Traffic kohdassa slaideri siirretty 100:aan

 

Olen myös lisäillyt rivin simobjects CFG tiedostoon

 

[Entry.10]

Title=JFTraffic360

Path=SimObjects\JFTraffic360

Required=True

Active=True

 

mutta eipä vaan koneen konetta löydy EFHK:lta tai mistään muualtakaan....aiemmassa asennuksessa löytyi.

 

Tää on taas niitä ihmeellisisä ongelmia, jolla minä en ainakaan löydä mitää loogista selvitystä...Osaisko kukaan avittaa....taas?

 

yst. Jussi

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

...

mutta eipä vaan koneen konetta löydy EFHK:lta tai mistään muualtakaan....aiemmassa asennuksessa löytyi.

...

 

 

Minulla ei ole tuota lisuria eikä P3D:tä joten en tiedä päteekö seuraava myös tähän tapaukseen.

 

Onko sinulla yhtään - siis ainoatakaan FS9-AI-liikennetiedostoa simussa? Yksikin sellainen estää AI-liikenteen näkymisen ainakin FSX:ssä.

 

AIFP3-ohjelma löytää nopeasti vääränlaiset AI-liikennetiedostot (Trafficxxx.bgl-tiedostot).

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

 

Onko sinulla yhtään - siis ainoatakaan FS9-AI-liikennetiedostoa simussa? Yksikin sellainen estää AI-liikenteen näkymisen ainakin FSX:ssä.

 

AIFP3-ohjelma löytää nopeasti vääränlaiset AI-liikennetiedostot (Trafficxxx.bgl-tiedostot).

 

Pekka

 

 

Juu ei ole tuon tiesinkin jo vanhastaan. Sikäli kerrassaan mystinen juttu, ku moinen lisuri pelasi ihan moitteettomasti ennen uusinta-asetusta. Kävin myös ennen sitä tietsikan rekisterit läpi ja poistin kaiken Trafficiin viiittaaavan ja sammuttelin ja käynnistelin tietsikkaa mennen tullen ennen uudelleen asennusta...mutta ei ei näy lentimen lennintä.

Pyyhkii yli ja korkeelta...jotain jää huomaamatta.

Jussi

 

 

Nakkasin mokoman JFTraffic360 :n mäjellen...Temppuilkoon siellä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään