Olli Vikholm

X-Plane 11 ja Airbus A320 add oniksi.

4 viestiä aiheessa

Moi kysyin aiemmin ja löysin x-plane.orgista A320, mutta poistin kysymyksen, koska luulin löytäneeni vastauksen. No, ei se niin mennytkään. Sorry.

Haluaisin siis A320 koneen ja siihen Finnairin skinit. Siellä on paljon 320;siä, mutta onko hajua/tietoa, mikä niistä kannattaisi ladata. Kokeilin paria, mutten saanut skulaamaan.   :-[ vika voi olla asentajassakin.

Kaupallinen setti näkyy pyörivän 70 euron kieppeissä ja on vähän tyyris eläkeläiselle. En haluaisi palata FSX.ään ja siksi ostin ko. xplane-simun.

Muutaman vuoden simuilutauko näköjään sumentaa, joten viitsisikö joku ehdotella, kiitos

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Terve!

 

En valitettavasti osaa sanoa noista ilmaisversioista, mutta jos päätät sijoittaa rahaa, niin noista nykyisistä kaupallisista versioista ei kannata ostaa mitään. Kohta julkaistaan Flight Factorin A320, joka on aivan omaa luokkaansa järjestelmämallinnuksen ja grafiikoiden osalta. Uskon, että satsaus tähän kannattaa, jos vain mitenkään budjetti antaa myöden. Eläkepäivinä kannattaa lentää laatupelilllä  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

70 € setti on vielä halpa Fslabsin/P3D Airbussiin verrattu jolla hintaa 140 € vai onko enemmänkin verojen kanssa.

Ainakaan demojen perusteella ominaisuuksissa tuskin ihan noin suurta eroa on kuin hinnassa. Toki jos riittää, että kone näyttää vain graafisesti Airbussilta niin varmaan joku ilmainen räpistin ajaa asiansa.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään