Mikko Westerlund

OnCourse PF3 ATC

4 viestiä aiheessa

Terve,

 

Kaikki tietävät, että simujen oma ATC on jäänyt kehittäjiltä aina puolitiehen ja muutama lisäosavalmistaja onkin yrittänyt sitä aukkoa paikata vaihtelevalla menestyksellä. Kahden pienen lapsen isänä ei nykyään juuri simuharrastukselle ole aikaa jäänyt, saati sitten VATSIM/IVAO lentämiseen, perheellisenä kun on pystyttävä valillä laittamaan se lento pauselle.

 

ATC:n parantamiseksi olenkin kokeillut FS2004 ja FSX simuilla RadarContact:ia sekä PFE:tä (ProFlight Emulator Deluxe), joista PFE:tä en saanut ikinä oikein toimimaan. Nyt huomasin OnCourcen PF3 ATC:n päivittyneen myös P3D v4:lle ja huomasin samalla ettei kyseinen tuote enää käytä ADV systeemejä, jotka eivät mielestäni koskaan toimineet kovin hyvin.

 

Onko kellään kokemusta tästä ja mielellään vielä P3D v4:sesta. Muitakin vastaavia ohjelmia saa ehdottaa kunhan sisällyttää perustelut mukaan.

 

Edit: http://www.oncourse-software.co.uk/pf3_details.htm

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Testailin demoversiota, oli kyllä aika kökkö. Todella epäselvää ranskalaiskorosteista mongerrusta muutenkin huonosti kasatut äänitiedostot. Ja ikävää myös oli, että käyttöliittymä oli äärimmäisen epäselvä ja hankalakäyttöinen. Ei jatkoon.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään