Ville Ranki

Virtuaalilentämistä - Pelimuseon lentosimulaattoripäivä 21.10

1 viesti aiheessa

Ilmailua ja lentämistä voi harrastaa kotonakin, niin yksin kuin internetin kautta muidenkin kanssa. Pelimuseon lentosimulaattoripäivässä tutustumme kotikonstein tapahtuvaan lentämiseen ja kuinka sinitaivaille voi nousta niin vanhan ajan kuin nykypäivän sotakoneilla, purjekoneilla tai matkustajakoneilla. Virtuaalisilla taivailla ei huono keli haittaa!

 

Yleisöä lennättämässä kokeneet pilotit Ville "Cosmo" Ranki, Tatu “dta” Aalto, Matti “Kippari “Kurvinen ja Jukka "Grendel" O. Kauppinen. Lennettävissä IL-2 Sturmovik: Battle of Moscow / Battle of Stalingrad, IL-2 Sturmovik: 1946, Digital Combat Simulator (DCS) sekä X-Plane 11.

 

Päivän aikana Jukka O. Kauppinen esitelmöi lentosimulaattorien historiasta ja virtuaalisesta sotalentämisestä. Entä mihin simulaattorilentäminen voi johtaa? Tästä aiheesta pelimuseon Areenalla keskustelevat Sami Saikkonen, Ville Ranki ja Jukka O. Kauppinen.

 

Lentosimulaattoripäivän tapahtumat sisältyvät museon pääsylipun hintaan. Pääsylippu oikeuttaa tutustumaan pelimuseon lisäksi kaikkiin Museokeskus Vapriikin näyttelyihin. Lisätietoa pääsylipuista: http://vapriikki.fi/vieraile/#aukioloajat-ja-paasymaksut

 

Suomen pelimuseo

www.suomenpelimuseo.fi

 

 

FB-eventti https://www.facebook.com/events/115854759164229/

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään