Mikko Kärkkäinen

Kaksi kenttää päällekkäin

8 viestiä aiheessa

Minulla on simulaattorina P3Dv3.4 ja ORBXin Wales. Wales-paketin mukana tulee jonkinlainen mallinnos mm. EGOV:sta (RAF Valley), jolta pääosin operoin lähimaastoon. Tuo mallinnos ei kuitenkaan tyydytä tarpeitani ja on olemassa ilmainen, erittäin laadukas EGOV-kenttä, jota käytän. Ennen Walesin ostamista kaikki näytti hyvältä, mutta nyt tuo ORBXin kenttä ja lataamani ilmainen kenttä ovat ikään kuin päällekkäin. On kaksi lennonjohtotornia ja kenttärakennuksia on toistensa päällä. Lopputulos on sekava. Mites tuon Wales-paketin mukana tulevan kentän voisi poistaa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Poistin sitten tuon freewarekentän, kun on helpompaa, mutta tuossa ORBXin kentässä on joku bugi, kun kaikki rullaustiet ei näy. Pelkästään keltaiset viivat. Äh!  :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Olihan freeware kenttä varmasti asennettu siten, että se oli Scenery libraryssä ORBX kilkkeiden yläpuolella? Yleensä lisäosissa on exclude, joka poistaa alemmalla tasolla olevat objektit samalta kentältä.

 

Voi olla, että nyt jossain piilee jonkin sortin tupla "afcad" bgl tiedosto, joka sotkee ORBX kentän. Etsippä EGOV nimellä bgl tiedostoja,montako löytyy?

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Freewarekenttä oli listassa ekana. EGOV-bgl-tiedostoja löytyi pikaisella haulla 4 kpl..

 

Laitatko EGOV tiedostojen nimet ja polut vielä, voi hyvinkin olla tuplia, joita ei tarvita.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

OK, FTX jutut ovat selvät, ja tuo ABP tulee Vectorin mukana. Onko sulla otettu EGOV pois aktiivisten listalta FTX Centralista Vector asetuksista?

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään