Rolf Niemi

MilViz DHC-2 Beaver

7 viestiä aiheessa

Majava tuntuu erittäin mielenkiintoiselta vaikka joitakin pikkubugeja löytyykin. Milvizin kunniaksi on sanottava se, että ovat tarttuneet ongelmiin heti kun heitä on asiasta informoitu. Joka tykkää GA-koneista, niin suosittelen hankintaa. Minusta Aerosoftin Beaverissä oli paremmat äänet kuin tässä, mutta kyllähän nuokin menee. Foorumille oli vähän hankala rekisteröityä, mutta pakko, että pääsi lukemaan tukisivustoa vähän syvällisemmin. Ei muuta kuin ostoksille Pepe  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Näyttää siltä, että Milvizin sivut ovat nurin eikä mitkään emailit sinne suuntaan toimi.

 

Aamulla oli tullut uusi päivitys kokonaisen installerin muodossa. Muuten hyvä ja säätutkakin tuli paneeliin, mutta, mutta - kaikki ns. float-versiot ovat kateissa simun konevalikosta. Ne kyllä löytyvät Simobjects/Airplanes -kansiosta. Mystistä eikä moista tapahtumaa muistu mieleen. Edellisessä versiossa kaikki näkyi, mutta kun poistin asennuksen tämän uuden version tieltä niin kävi näin  >:(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Majava tuntuu erittäin mielenkiintoiselta vaikka joitakin pikkubugeja löytyykin.  Minusta Aerosoftin Beaverissä oli paremmat äänet kuin tässä, mutta kyllähän nuokin menee.

 

Muuta ne a-softin soundit tähän bääveriin, kyllä ne tassäkin toimii

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään