Mikael Leinonen

PMDG DC6 Cloudmaster FSX/SE/P3D

11 viestiä aiheessa

Mainio simuilijan kone, mutta eräs seikka tuottaa pientä päänvaivaa eikä kysymykseen löydy selkeää vastausta mukana tulleista manuaaleista sen enempää kuin tutoriaaleistakaan.

 

Siispä kysyisin eroista Take Off-tilanteesta, jossa pitää valita joko Wet tai Dry. Ymmärrän, etä Wet antaa lisää poweria lähdössä, mutta se on epäselvää, että mitkä kaikki valintaan vaikuttavat - kiitoradan pituus, koneen paino, lentokentän korkeus ja lämpötila? Olisiko jollakin esittää pienimuotoista selkeää ohjeistusta asiasta? Yritin etsiä infoa netin syvistä syövereistä eikä oikein mitään järkevää löytynyt.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kysymykseni voi unohtaa - löysin lopulta vastauksen.

 

Kerro se muillekin. Minulla ei tosin tuota konetta vielä ole (eikä varmaan tulekaan ennen kuin siirryn P3D v4:seen), mutta silti.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No jos sinulla on tulevaisuudessa ongelmia tämän koneen kanssa, niin jaan kernaasti vajavaisen tietotaitoni kanssasi tarvittaessa. Toistamiseen - mainio lisäosa ja ilman insinöörin apua tämä olisi ollut melkoisen haastava laitos saada edes ilmaan. Oikeassa elämässähän tätäkin lensi/lentää kolmehenkinen miehistö, joten ei liene kovin epärealista käyttää hieman saatavilla olevaa apua.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään