Jouka Ahponen

VATSIM [La 1.4.2017 19-23lt] Helsinki Overload 2017

1 viesti aiheessa

58c064e408cee_BannerHelsinkiOverload2017.jpg.8cd8b94f3247af7ff9564653a4df3f92.jpg

 

Helsinki Overload 2017

 

Ei, tämä ei ole ennenaikainen aprillipila, vaikka tapahtuma osuukin sattumalta aprillipäivälle. Edellistä suurta tapahtumaa Suomessa ei ole vielä edes saatu päätköseen, kun seuraava vielä suurempi tapahtuma jo kolkuttaa ovella. Legendaarinen Helsinki Overload, joka on ollut vuosittain äärimmäisen suosittu tapahtuma pistäen johtajamme ja lentäjät työskentelemään kykyjensä äärirajoilla sujuvan operoinnin takaamiseksi. Mahdollisesti nämä ovat niitä eventtejä, kun Helsingin iltapäiväruuhkasta tuttuja rinnakkaisia lähestymisiä päästään käyttämään liikennemäärän ja miehityksen ollessa kunnossa. Tapahtumaan ei tarvitse varata omaa vuoroaan etukäteen, vaan tarkoitus on kuormittaa Helsingin ja Suomen ilmatilaa niin paljon kuin mahdollista.

 

Tervetuloa lentämään Helsinkiin Vatsimissa lauantaina 1.4.2017 19-23 suomen aikaa (16-20 UTC). Todennäköisesti saadaan ihan mukavasti johtoa paikalle lämmittelemään tunnelmaa myös ennen tapahtuman virallista alkamista 18 aikaan suomen aikaa, joten vaihtoehtoja ja aikaa pitäisi kyllä riittää lennoille!

 

_____

 

1 April 16-20z, Vatsim-Scandinavia is hosting Helsinki Overload 2017. Take your favorite aircraft for a spin in and out of Helsinki-Vantaa airport and let the controllers sweat. It doesn’t matter if it’s VFR or IFR. Heavy or Light. It’s the number of pilots that counts!

 

Remember to have your charts with you and visit our webpage for pilot briefing and scenery suggestions.

 

We hope to see you on the scopes 1 April!

 

Charts, briefing and scenery suggestions

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään